• PRO TV
  • Ce a făcut Irina Columbeanu înainte să părăsească România? Adevărul a ieșit la iveală: Filmare virală cu ea

Ce a făcut Irina Columbeanu înainte să părăsească România? Adevărul a ieșit la iveală: Filmare virală cu ea

Ce a făcut Irina Columbeanu înainte să părăsească România? Adevărul a ieșit la iveală: Filmare virală cu ea

Ajunsă la 17 ani, vârstă pe care a împlinit-o în luna ianuarie, Irina, fiica pe care Irinel Columbeanu o are cu Monica Gabor, pare că le calcă pe urme părinților ei celebri.

Chiar dacă a părăsit România în 2018 și s-a mutat în SUA alături de Monica Gabor și de iubitul acesteia, afaceristul asiatic Mr. Pink, Irina Columbeanu s-a întors în acest an în țara noastră, pentru a-și revedea tatăl ajuns la azil.

Irinuca a stat în România aproximativ o lună, perioadă în care a mers inclusiv în Bacău, orașul natal al mamei ei, alături de Ramona Gabor, mătușa tinerei.

Imediat ce a părăsit țara noastră, pe internet au început să apară mai multe fotografii și filmulețe cu Irina Columbeanu din timpul vizitei în România, prin care Monica Gabor a vrut ca toată lumea să vadă cât de mândră este ea de fiica ei.

Gallery

Mai întâi, Monica Gabor a postat pe pagina ei de Instagram o poză de la o ședință foto la care protagonistă a fost Irina Columbeanu, după care jurnaliștii de la Ok Magazine au postat pe pagina lor de Instagram un filmuleț prin care arătau cum a fost la ședința foto.

Din câte se pare, jurnaliștii au realizat un pictorial și un interviu cu fiica pe care Irinel Columbeanu o are cu Moninca Gabor, iar în imagini tânăra arată precum o adevărată vedetă.

Clipul video poate fi văzut AICI

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni