• PRO TV
  • Tatăl Mariei, tânăra de 19 ani ucisă de urs, prima reacție după tragedie! Ce mesaj a transmis bărbatul: „Lacrimile noastre vor curge mereu”

Tatăl Mariei, tânăra de 19 ani ucisă de urs, prima reacție după tragedie! Ce mesaj a transmis bărbatul: „Lacrimile noastre vor curge mereu”

Tatăl Mariei, tânăra de 19 ani ucisă de urs, prima reacție după tragedie! Ce mesaj a transmis bărbatul: „Lacrimile noastre vor curge mereu”

Durere fără margini în familia Mariei, tânăra de 19 ani sfâșiată de urs pe traseul montan Jepii Mici! Tatăl fetei a avut o primă reacție în urma tragediei și a transmis un mesaj cutremurător

Gallery

​Maria Diana avea doar 19 ani, abia absolvise liceul și a decis, împreună cu iubitul său, să meargă într-o drumeție pe traseul montan Jepii Mici. Deși a fost avertizată de mama sa în privința pericolelor din zonă și sfătuită de iubitul său să aleagă un alt traseu montan, tânăra nu a fost de acord și și-a urmat planul, fără să știe însă că totul se va termina tragic.

Un urs a ieșit în calea celor doi tineri, care au apucat să sune la numărul unic de urgență 112, însă nu au putut evita nenorocirea. Animalul sălbatic a tras-o pe Maria de pe potecă, într-o râpă, și a atacat-o sub ochii îngroziți ai iubitului său. Deși salvatorii s-au deplasat de urgență la fața locului, pentru Diana Maria a fost mult prea târziu. Rănile provocate de animalul sălbatic i-au adus sfârșitul.

Părinții fetei sunt distruși de durere. Tatăl acesteia a transmis de curând primul mesaj și spune că ziua de 9 iulie a fost cea mai grea din viața sa.

„Cu inimile sfâșiate, anunțăm că în data de 9 iulie am trăit cea mai dureroasă zi din viețile noastre. Draga noastră fiică ne-a părăsit în cel mai tragic mod posibil. Drum lin către cer, iubita noastră…

Nu te vom uita niciodată. Lacrimile noastre vor curge mereu pentru tine, iar amintirea ta va rămâne veșnic în inimile noastre.”, transmite tatăl Mariei, potrivit newsweek.ro.

Foto: știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni