• PRO TV
  • Fanii sunt convinși că Georgina este din nou însărcinată! Imaginile de milioane de like-uri postate de vedetă din vacanța cu Ronaldo și copiii: „E cel mai norocos bărbat”

Fanii sunt convinși că Georgina este din nou însărcinată! Imaginile de milioane de like-uri postate de vedetă din vacanța cu Ronaldo și copiii: „E cel mai norocos bărbat”

Fanii sunt convinși că Georgina este din nou însărcinată! Imaginile de milioane de like-uri postate de vedetă din vacanța cu Ronaldo și copiii: „E cel mai norocos bărbat”

Georgina Rodriguez și-a luat prin surprindere cei peste 60 de milioane de urmăritori cu cele mai recente imagini postate în mediul online. Internauții sunt convinși că partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo este din nou însărcinată.

Gallery

​Nu este un secret că portughezul adoră copiii și își dorește o familie numeroasă. Cristiano Ronaldo are deja cinci comori acasă, dintre care două i-au fost dăruite de iubita Georgina Rodriguez.

Ronaldo se relaxează la plajă cu familia după Euro 2024

Cristiano Ronaldo a încheiat Euro 2024, ultimul de altfel din carieră, fără niciun gol marcat, iar Portugalia a fost eliminată în sferturile de finală. Chiar dacă a părăsit terenul în lacrimi, fotbalistul a uitat rapid de supărare după ce s-a întors la copiii săi și la Georgina.

Întreaga familie a plecat în vacanță, într-o destinație exotică, iar imaginile postate de partenera de viață a lui Cristiano au adunat milioane de like-uri și sute de comentarii.

Fotografiile publicate de Gio pe contul de Instagram i-au surprins pe urmăritori, iar mulți dintre ei sunt convinși că Ronaldo va avea un nou moștenitor.

Georgina a insistat cu imaginile în care își arată silueta, iar într-una din ele își ține protector mâna pe burtică. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

„E gravidă!”, „Cred că un nou bebeluș e pe drum!”, „Sigur e însărcinată”, „Nu s-a întâmplat nimic la Euro care să-l facă fericit pe Cristiano, dar eu cred că un îngeraș e pe drum”, „Ai o surpriză pentru noi?”, „Cristiano e cel mai norocos bărbat!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de urmăritorii Georginei.

Aceștia au fost încântați și de un clip în care Ronaldo se distrează alături de patru dintre copiii săi. „N-ai cum să nu-l iubești pe Ronaldo!”, „Vrem să-l mai vedem în ipostaze ca astea!”, „Un tătic model!”, „Cum îi face pe cei mici să râdă!”, au scris fanii.

Georgina și Ronaldo sunt împreună din 2016 și s-au cunoscut la Madrid, într-un magazin, unde tânăra lucra ca asistent de vânzări.

Alana Martina este primul copil al cuplului Ronaldo – Georgina Rodriguez, dar al cincilea pentru fotbalist, care a apelat de două ori la mame surogat. Cristiano și Georgina mai au o fiică, pe nume Bella Esmeralda. 

 Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni