• PRO TV
  • Vlăduța Lupău a fost externată, după ce a născut. Adi Rus a așteptat-o acasă cu o surpriză de proporții: „De așa primire ar trebui să aibă parte toate femeile”

Vlăduța Lupău a fost externată, după ce a născut. Adi Rus a așteptat-o acasă cu o surpriză de proporții: „De așa primire ar trebui să aibă parte toate femeile”

Vlăduța Lupău a fost externată, după ce a născut. Adi Rus a așteptat-o acasă cu o surpriză de proporții: „De așa primire ar trebui să aibă parte toate femeile”

Vlăduța Lupău a fost externată, joi, 11 iulie, la trei zile de când și-a adus pe lume cel de-al doilea copil. Artista a fost așteptată acasă cu o surpriză foarte frumoasă, pusă la cale chiar de către soțul ei, care a emoționat-o profund.

Gallery

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, au început un nou capitol al vieții lor, în urmă cu doar câteva zile, atunci când artista a născut cel de-al doilea copil. În urmă cu scurt timp, aceasta și Isaia au ajuns acasă, unde au fost întâmpinați cu o surpriză de proporții.

Vlăduța Lupău și Isaia au ajuns acasă

După trei zile de când a născut, Vlăduța Lupău a revenit acasă, unde Adi Rus i-a așteptat cu o surpriză foarte frumoasă. Fostul fotbalist a umplut casa cu baloane albe și albastre, dar și cu poze de familie, în care apare alături de Vlăduța și de cei doi copii ai lor.

Citește și:

​Momentul în care artista ajunge acasă a fost filmat și încărcat pe rețelele de socializare, unde internauții au felicitat-o pentru familia pe care și-a întemeiat-o, mărturisind că surpriza a fost una atât de frumoasă, încât toate mămicile și toți bebelușii ar trebui să se bucure de o așa primire.

Vlăduța Lupău, pregătită pentru viața în patru

Joi, cu doar câteva minute înainte de externare, artista a postat un scurt filmuleț pe Instagram, în care și-a exprimat emoțiile și nerăbdarea în ceea ce privește noul capitol din viața ei.

Artista a recunoscut că încă nu știe la ce să se aștepte, deoarece, până acum, era obișnuită cu viața în doi, dar este convinsă că viața în patru este și mai frumoasă și abia așteaptă să vadă ce are de oferit.

Citește și:

„Până una alta, vom merge acasă, unde, o altă dragoste mare, să știi ca îți va fi mereu alaturi la bine și la rău toată viața, la fel ca mine și ca tatăl tău… cine?! Fratele tău minunat, IAIR care îți zic sincer te așteaptă să vă jucați cu mașinile și să-i duci avionul acela mare cu motor”, a scris Vlăduța Lupău, pe contul său de Instagram.

 

Sursa foto: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni