• PRO TV
  • Sfatul pe care Maria Diana l-a primit de la mama ei înainte să fie ucisă de urs în Jepii Mici: „Spunea că sunt paranoică”

Sfatul pe care Maria Diana l-a primit de la mama ei înainte să fie ucisă de urs în Jepii Mici: „Spunea că sunt paranoică”

Sfatul pe care Maria Diana l-a primit de la mama ei înainte să fie ucisă de urs în Jepii Mici: „Spunea că sunt paranoică”

Maria Diana Cazacu, o tânără de doar 19 ani, și-a găsit sfârșitul într-o râpă din Jepii Mecii, după ce a fost atacată de un urs, în timp ce se plimba pe un traseu montan alături de iubitul ei.

Din păcate, fata s-a panicat în momentul în care a văzut ursul și, deși atât ea, cât și iubitul ei au sunat la 112, pentru a cere ajutor, Maria Diana Cazacu a luat-o la fugă, iar ursul a pornit în urmărirea ei.

La un moment dat, animalul a mușcat-o de picior și a tras-o într-o râpă adâncă de aproximativ 200 de metri, acolo unde tânăra de doar 19 ani a murit, atât din cauza căzăturii de la înălțime, cât și a rănilor cauzate de urs.

Într-o intervenție la Știrile PRO TV, Laura Zaharia, mama Mariei Diana, a dezvăluit ce sfat i-a dat tinerei cu puțin timp înainte să fie ucisă de urs.

„I-am zis să aibă grijă cu urșii, că mereu mi-era frică și mereu o atenționam de pericolele astea. Și mereu îmi spunea că sunt prea paranoică! Iubea muntele foarte mult. Foarte mult! Îi plăcea tot. Îi plăceau viața, prietenii, călătoriile”, a afirmat femeia.

Mai mult decât atât, ea a dezvăluit pentru o altă publicație, că fiica ei i-a garantat că o să aibă grijă prin pădurea din munți.

„Am vorbit cu ea, nu m-a sunat, eu o sun mereu. Eram preocupată cu muntele ăsta și am sunat-o și i-am spus: «Te rog, nu te duce»! I-am zis să aibă grijă. Ea a zis: «M-ai ținut mereu și acum vreau să fac experiențe»! I-am spus: «Măcar, dacă te duci, ai, te rog, grijă la urși, ai grijă la râpe, la toate astea, că sunt foarte periculoase în perioada asta». A spus: «Da, mamă»”, a spus Laura Zaharia.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni