• PRO TV
  • Durere fără margini în familia Mariei, tânăra ucisă de urs pe traseul Jepii Mici! Mama sa a ridicat trupul neînsuflețit al fiicei sale de la INML

Durere fără margini în familia Mariei, tânăra ucisă de urs pe traseul Jepii Mici! Mama sa a ridicat trupul neînsuflețit al fiicei sale de la INML

Durere fără margini în familia Mariei, tânăra ucisă de urs pe traseul Jepii Mici! Mama sa a ridicat trupul neînsuflețit al fiicei sale de la INML

Mama Dianei Maria, tânăra de 19 ani care și-a găsit sfârșitul în ghearele unui urs, s-a prezentat la INML pentru a ridica trupul neînsuflețit al fiicei sale.

Gallery

​Clipe de coșmar la INML! Mama Dianei Maria, tânăra de 19 ani care abia ce absolvise liceul, își strigă durerea. Fiica sa plecase, alături de iubitul ei, într-o drumeție pe traseul montan Jepii Mici, de acolo de unde nu mai avea să se întoarcă în viață. Cei doi tineri au fost urmăriți de un urs, iar tânără a căzut pradă animalului sălbatic, fiind sfâșiată chiar în fața prietenului său.

Ursul ar fi atacat-o pe fată, care a căzut într-o râpă de 120 de metri. Medicii legiști au stabilit că aceasta a decedat din cauza hemoragiilor interne pe care le-a suferit în urma impactului, nu din cauza mușcăturilor provocate de animalul sălbatic.

Mama Dianei, distrusă de durere la INML

Sfâșiată de durere și cu lacrimi în ochi, mama Dianei a povestit că și-a rugat fiica să nu meargă la munte, însă aceasta nu a ascultat. Diana a fost sfătuită de mama sa să aibă grijă la animalele sălbatice, dar și la obstacolele care i-ar fi putut ieși în cale, semn că femeia simțise că urma să se întâmple o adevărată tragedie.

”A fost cea mai fericită zi din viața ei. Abia aștepta să termine... Am dat bac-ul împreună, și eram așa de fericite de amândouă că am terminat. Și apoi mi-a spus că marți urmează să meargă la munte. Că urmează să meargă cu băiatul acela, că va sta cu cortul și că miercuri va merge la Vârful Omu. Își dorea să ajungă pe Vârful Omu.

După care nu am mai apucat să vorbesc cu ea. La 10:45 am vorbit cu ea, după care, de la 17:00, am tot încercat să dau de ea. Ea îmi răspundea mereu la telefon, nu exista zi în care să nu-mi răspundă la primul mesaj sau la primul apel. Și când am văzut că nu răspunde mi-am dat seama că ceva nu este în regulă, că ceva s-a întâmplat”, a povestit mama Dianei Maria pentru un post TV.

Foto: Facebook, Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni