• PRO TV
  • Ianis Hagi, nuntă de peste 200.000 de euro. Marele eveniment va avea loc pe 14 iulie, în ziua finalei EURO 2024. Cine sunt nașii

Ianis Hagi, nuntă de peste 200.000 de euro. Marele eveniment va avea loc pe 14 iulie, în ziua finalei EURO 2024. Cine sunt nașii

Ianis Hagi, nuntă de peste 200.000 de euro. Marele eveniment va avea loc pe 14 iulie, în ziua finalei EURO 2024. Cine sunt nașii

Ianis Hagi și Elena Tănase își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu duminică, 14 iulie, fix în ziua în care va avea loc finala EURO 2024.

Gallery

Ianis Hagi și Elena Tănase au făcut cununia civilă anul trecut, în prima zi de Crăciun. Nunta va avea loc pe 14 iulie, în ziua în care va avea loc finala Campionatului European de Fotbal. Inițial, fiul lui Gică Hagi își dorea ca marele eveniment din viața sa să aibă loc acasă, la Constanța. În cele din urmă însă, decarul și viitoarea sa soție s-au răzgândit și au ales să facă nunta lângă București, la Palatul Stirbey.

Cine sunt nașii Elenei Tănase și a lui Ianis Hagi. Nunta ar costa peste 200.000 de euro

Ianis Hagi și Elena Tănase au programat nunta pe 14 iulie, în ziua finalei EURO. Din păcate, România nu s-a calificat, astfel, din fericire pentru Ianis Hagi și invitații săi, nunta se va desfășura.

Cununia religioasă va avea loc pe 14 iulie, așadar, la Biserica Sfântul Visarion din București, la ora 15.00, iar petrecerea de nuntă la Palatul Stirbey, din Buftea, începând cu ora 19.00. În privința nunții, care se prefigurează a fi una spectaculoasă, Ianis Hagi ar scoate din buzunar peste 200.000 de euro pentru că sunt așteptați în jur de 500 de invitați.

Nașii lui Ianis Hagi și ai soției sale, Elena Tănase, sunt Andreea și Costel Naciadis, afaceristul din Constanța fiind fiul lui Tănase Naciadis, nașul lui Gică Hagi, notează viva.ro.

Citește și:

Cum arată costumul pe care Ianis Hagi îl va purta la nuntă

Ianis Hagi a fost dat de gol! Consilierul său vestimentar a dezvăluit cum va arăta costumul pe care fotbalistul îl va purta în ziua cea mare.

„Ianis va avea două ţinute foarte elegante. Mai multe veţi vedea în ziua evenimentului. Ţinutele în primul rând se aleg în funcţie de stilul şi personalitatea fiecărei persoane în parte. Apoi, foarte importantă este locaţia evenimentului. Dacă evenimentul se desfăşoară în aer liber, pe malul mării, alegem o ţinută, cu lână, mătase, poate o ţinută lejeră.

În schimb, când este un eveniment elegant, black tie, tot timpul mergem pe un smoking cu reverele din mătase naturală. Pantalonul, papion din mătase naturală. Asta înseamnă un dress code black tie. Ianis a trecut de nivelul acesta (n.r. de a alege din catalog). Ştie ce vrea. Împreună cu el am discutat şi ales detaliile în funcţie de stilul lui. Este un cunoscător în acest domeniu', a spus Claudiu Mănescu, potrivit Orange Sport.

Citește și:

Mai mult, pentru ziua cea mare, Ianis Hagi și-a schimbat frizura. S-a tuns scurt, după o perioadă îndelungată în care purtat părul mai lung și o bentiță în timpul meciurilor, iar noul look l-a inaugurat la nunta colegului său de echipă, Denis Drăguș, care a avut loc miercuri, 10 iulie.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni