• PRO TV
  • Dana Roba nu este mulțumită cu pedeapsa primită de Daniel Balaciu. Make-up artista continuă lupta împotriva celui care aproape i-a luat viața: „La tentativă de omor să primești numai șapte ani”

Dana Roba nu este mulțumită cu pedeapsa primită de Daniel Balaciu. Make-up artista continuă lupta împotriva celui care aproape i-a luat viața: „La tentativă de omor să primești numai șapte ani”

Dana Roba nu este mulțumită cu pedeapsa primită de Daniel Balaciu. Make-up artista continuă lupta împotriva celui care aproape i-a luat viața: „La tentativă de omor să primești numai șapte ani”

Daniel Balaciu și-a primit sentința, după ce, în urmă cu mai bine de un an, a băgat-o în comă pe Dana Roba, lovind-o în cap, de mai multe ori, cu un ciocan. Make-up artista, însă, nu este mulțumită cu decizia judecătorilor și continuă lupta.

Gallery

După ce aproape e ucis-o pe Dana Roba, Daniel Balaciu și-a primit sentința. A fost condamnat la șapte ani de închisoare cu executare și este obligat să îi plătească acesteia daune în valoare de 90.000 de euro.

Dana Roba vrea să plece cât mai departe de Daniel Balaciu

După ce a aflat decizia pe care judecătorii au luat-o în ceea ce îl privește pe fostul soț, Dana Roba a precizat că nu se simte în siguranță, în România, motiv pentru care, după ce divorțul se va finaliza, vrea să plece în străinătate.

Mai mult decât atât, are de gând să vândă apartamentul în care stă în prezent și, cu suma pe care urmează să o primească drept daune morale din partea celui care aproape a ucis-o, să înceapă o viață nouă, într-o altă țară.

Citește și:

„În România, femeile nu sunt protejate deloc și, tocmai de aceea, mă motivează și mai tare să părăsesc țara după terminarea procesului. După ce vom finaliza cu copiii și cu tot, să vând apartamentul și daune morale de 90.000 de euro”, a relatat Dana Roba, conform unui site monden.

Dana Roba vrea o pedeapsă mai mare pentru Daniel Balaciu

Make-up artista nu este deloc mulțumită în ceea ce privește pedeapsa pe care fostul soț a primit-o, motiv pentru care, va face recurs, în speranța în care încadrarea se va schimba, iar Daniel Balaciu va primi o pedeapsă mai mare.

Cu toate acestea, vestea bună pe care a primit-o este legată de custodia celor două fete, și anume, că va primit custodia totală. Acest lucru reprezintă o adevărată ușurare pentru ea, deoarece nu își dorește să le lase în preajma bărbatului care a mutilat-o pe viață.

Citește și:

„Face recurs avocatul meu și, apoi, vom merge în 60 de zile la Curte, unde se va judeca încă o dată procesul de către alți doi judecători, care vor vedea cazul.

I se poate schimba încadrarea, se poate să nu, se poate să da. Oricum, este foarte puțin pe lângă ce a făcut el. La tentativă de omor să primești numai șapte ani...pentru faptul că a recunoscut, i s-a tăiat o treime din pedeapsă”, a mai spus aceasta.

 

Citește și: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni