• PRO TV
  • Kate Middleton, devastată după o ceartă cu Prințul William. Motivul care a generat ore de discuții aprinse între cei doi

Kate Middleton, devastată după o ceartă cu Prințul William. Motivul care a generat ore de discuții aprinse între cei doi

Kate Middleton, devastată după o ceartă cu Prințul William. Motivul care a generat ore de discuții aprinse între cei doi

Kate Middleton, ducesa de Cambridge, ar fi foarte tristă după o dispută cu prințul William. Cearta între cei doi ar fi pornit din cauza copiilor.

Gallery

​Principalul subiect de discuție între cei doi ar fi fost prințul George. Se pare că cei doi au opinii diferite cu privire la trimiterea lui George la Eton College, aceeași școală prestigioasă pe care au urmat-o William și fratele său, Prințul Harry, relatează Mirror.

Prințul William, în vârstă de 41 de ani, și fratele său, Prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, au fost ambii educați la Eton College, un pas semnificativ față de tradiția anterioară a familiei regale de a urma cursurile la Gordonstoun din Scoția.

Deși William dorește ca George să urmeze aceeași cale când va deveni major, Kate Middleton nu ar fi de acord cu această alegere.

Motivul pentru care Kate Middleton se opune

O sursă apropiată familiei regale a dezvăluit că Prințesa de Wales are îndoieli în ceea ce privește această alergere.

Rezervele sale provin din experiențele negative pe care le-a avut în trecut. Conform aceleași surse, Kate a fost „hărțuită în mod îngrozitor la primul ei internat” și nu suportă gândul că George ar putea trece printr-o experiență similară.

Kate și-a început educația la Downe House, un internat de fete din Berkshire, pe care l-a detestat atât de mult încât a plecat la jumătatea perioadei. Părinții au transferat-o apoi, la Marlborough College, un internat mixt din Wiltshire, unde și-a finalizat studiile. Aceste amintiri neplăcute o fac pe Kate să dorească să-și protejeze fiul de potențiale suferințe.

Kate și William au opinii diferite

Aceeași sursă a declarta că Kate preferă ca George să meargă la Marlborough College, unde și ea a studiat și a avut o experiență mult mai pozitivă.

„Kate crede că trimiterea lui George la o instituție atât de exclusivistă și tradiționalistă contravine eforturilor lor de a moderniza monarhia”, a explicat sursa.

Disputa privind școlarizarea lui George ar fi consumat multe ore de discuții între cei doi. O persoană din interior a afirmat că Kate a fost constant în dezacord cu William, chiar dacă Eton este o tradiție în familia regală.

În cele din urmă, se pare că Kate Middleton ar fi cedat dorințelor Prințului William, permițând astfel ca George să fie trimis la Eton College, continuând astfel tradiția familiei. Prințul William a frecventat Eton College între 1995 și 2000.

Sursa foto: Getty 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni