• PRO TV
  • Horoscop zilnic 12 iulie 2024. Balanțele au probleme în sfera sentimentală, Vărsătorii ar putea regenera o situație

Horoscop zilnic 12 iulie 2024. Balanțele au probleme în sfera sentimentală, Vărsătorii ar putea regenera o situație

Horoscop zilnic 12 iulie 2024. Balanțele au probleme în sfera sentimentală, Vărsătorii ar putea regenera o situație

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 12 iulie 2024.

Berbec

Sectorul relațional intră în vizorul tău astăzi. Contextul astral poate să aducă tensiuni și provocări în relații. Venus, planeta iubirii, se află față în față cu Pluton, planeta transformărilor profunde, și scoate la iveală anumite nemulțumiri, provocând conflicte, care necesită o abordare sinceră pentru a fi rezolvate.


Taur

Posibil, astăzi, odată cu formarea unui aspect în care este implicat și guvernatorul tău Venus, să simți nevoia unor clarificări în relație, dar și în sfera relațiilor personale sau profesionale. Comunicarea poate aduce soluții constructive. Chiar dacă apar provocări, ți se oferă și oportunitatea pentru o regenerare în relații.

Gemeni

Contextul astral de astăzi anunță preocupări pentru sfera sentimentală, unde este posibil să apară unele provocări, dar și dezamăgiri, dacă nu vei știi să gestionezi o situație. Pe de altă parte, Venus, guvernatoarea casei iubirii, formează un aspect tensionat cu Pluton, planeta transformărilor, și poate scoate la suprafață anumite nemulțumiri sau diferențe de viziune și perspectivă.

Rac

Registrul astral de astăzi se anunță conflictual în raport cu unii dintre membrii familiei. Apar discuții și tensiuni din cauza unor chestiuni financiare, a administrării banilor la comun. Dacă reușiți să treceți peste un blocaj de comunicare, achiziționați ceva pentru casă.

Leu

Pe lângă provocările pe care le poți experimenta astăzi în planul relațiilor, odată cu formarea opoziției dintre Venus și Pluton din casa mariajului și parteneriatelor, ți se oferă șansa de regenerare și transformare profundă, dacă vei aborda constructiv anumite situații, care apar neașteptat.

Fecioară

Astăzi este posibil să fii tentat să cheltui mai mult decât ți-ai propus, să-ți apară niște oferte pe care să nu vrei sa le ratezi. La serviciu apare o problemă sau conflicte cu unii dintre colegi din cauza unor viziuni diferite și a nerespectării unor termene limită.

Balanță

Probleme în sfera sentimentală pot să apară astăzi din cauza unui aspect în care este implicat Venus, guvernatoarea ta. S-ar putea să te confrunți cu neînțelegeri și cu o luptă de putere, de control în relația amoroasă, care provoacă anumite tensiuni.

Scorpion

Astăzi viața de familie se poate complica. Venus și Pluton, guvernatorul tău, formează un aspect tensionat aducând în prim plan frustrări și nemulțumiri. Și chiar dacă apar provocări, trecând prin aceste încercări, relația ta de cuplu poate deveni mai puternică, dacă conștientizezi că trebuie să eliberezi niște tipare distructive.

Săgetător

Astăzi, Venus și Pluton formează un aspect conflictual și creează o anumită tensiune în proiectele pe care le ai în desfășurare. De asemenea, se activează și axa comunicării, cunoașterii și credințelor/convingerilor. Diferențele de opinie pot începe de la faptul că vezi diferit niște chestiuni profesionale.

Capricorn

Deși contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru carieră și activitățile profesionale, o discuție cu unul dintre șefi ar putea să-ți aducă oportunitatea să faci o schimbare. Venus și Pluton formează un aspect tensionat, dar constructiv, care te poate ajuta să rezolvi niște probleme financiare.

Vărsător

Astăzi cu Venus în tranzit prin casa relațiilor în opoziție cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din zodia ta, ai putea să regenerezi o relație, să o transformi și îmbunătățești. Dacă ești singur, registrul astral îți aduce situații în care va fi nevoie de un compromis. Evită extremele și caută să evoluezi în relațiile tale!

Pești

Venus în tranzit prin casa muncii formează astăzi un aspect tensionat cu Pluton, planeta transformărilor profunde, în traseul ei prin sfera frământărilor interioare. Posibil să apară discuții și tensiuni la serviciu, în relațiile cu colegii, să nu înțelegi o situație, să-ți fie greu să gestionezi niște emoții.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni