• PRO TV
  • Laurențiu Reghecampf recunoaște adevărul despre relația cu Corina Caciuc. Cât de mult au intervenit certurile cu Anamaria Prodan între ei: „Sunt sigur”

Laurențiu Reghecampf recunoaște adevărul despre relația cu Corina Caciuc. Cât de mult au intervenit certurile cu Anamaria Prodan între ei: „Sunt sigur”

Laurențiu Reghecampf recunoaște adevărul despre relația cu Corina Caciuc. Cât de mult au intervenit certurile cu Anamaria Prodan între ei: „Sunt sigur”

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf formează un cuplu de câțiva ani și, deși au doi copii împreună și pare că nimic nu îi poate doborî, antrenorul a mărturisit că toate săgețile aruncate de Anamaria Prodan puteau schimba cursul relației lor.

Gallery

Recent, Laurențiu Reghecampf a fost invitat în cadrul unui podcast, în care a vorbit, printre altele, și despre modul în care relația lui cu Corina Caciuc a evoluat de-a lungul timpului.

Corina Caciuc și Anamaria Prodan au devenit din ce în ce mai puternici

Laurențiu Reghecampf a recunoscut că, de când a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan, viața lui nu a fost și nu este una deloc ușoară. În ultimii ani, impresara îi aduce acuzații grave acestuia, în special în ceea ce privește relația pe care o are cu fiul lor, Bebeto.

De curând, în cadrul unui podcast, Laurențiu Reghecampf a mărturisit că niciodată Corina Caciuc nu s-a gândit să pună punct relației, chiar dacă au avut foarte mult de tras, lucru ce lui îi dovedește că, într-adevăr, îl iubește foarte mult.

Citește și:

„Sunt sigur că mă iubește foarte mult, altfel, orice om normal o lua la fuga. Poate la început, că nu știa exact ce o să se întâmple, cum o să fie, dar, după, când intrii și, în fiecare zi, vezi că e mai mult, și mai mult, și mai mult, la un moment dat, cum am spus, «hai să ne vedem fiecare de viața lui». Nu a fost niciodată în discuție.

De la unu la zece…zece. Eu o și întreb lucrul acesta de multe ori. De multe ori mi-a zis 11 și i-am spus că minte. Dacă eu te întreb de la 1 la 10 și spui 11, înseamnă că mă minți. Dacă eu te întreb ceva, spui de la 1 la 10. Dacă spui 11, înseamnă că mă minți”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Corina Caciuc este femeia potrivită pentru Laurențiu Reghecampf

Antrenorul a recunoscut că relația cu Corina Caciuc este extrem de diferită față de cea cu Anamaria Prodan, dar în sensul bun. Acesta susține că este implicat în deciziile pe care le ia iubita lui și vorbesc deschis despre orice, lucruri de care nu a avut parte în relația anterioară.

„Este total diferit cu ceea ce am fost eu obișnuit. În primul rând, cred că cel mai important lucru, și care mi-a plăcut foarte tare la ea, este că a avut răbdare să mă asculte, să mă exprim și mi-a cerut și ea același lucru: dai, primești, nu dai, nu primești.

Citește și:

Este un lucru normal în relația dintre un bărbat și o femeie, dar, la un moment dat, te plictisești ca bărbat, devine o rutină, dacă nu ai dialog. În general, într-o relație bună, trebuie să îl implici foarte mult pe celălalt și cealaltă persoană să te implice foarte mult pe tine”, a mai punctat antrenorul.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni