• PRO TV
  • Marius Șumudică, naș la nunta lui Denis Drăguș și Vanessa! Ce discurs emoționant a susținut antrenorul: „Țin prea mult la el!”

Marius Șumudică, naș la nunta lui Denis Drăguș și Vanessa! Ce discurs emoționant a susținut antrenorul: „Țin prea mult la el!”

Marius Șumudică, naș la nunta lui Denis Drăguș și Vanessa! Ce discurs emoționant a susținut antrenorul: „Țin prea mult la el!”

Denis Drăguș, cunoscutul fotbalist român, și-a oficializat relația cu Vanessa, iubita sa de un deceniu, printr-o ceremonie de nuntă de neuitat desfășurată în Ciolpani. Marius Șumudică a fost naș de cununie și a ținut un discurs emoționant, în timpul ceremoniei.

Gallery

​Cuplul, cunoscut pentru discreția lor și relația lor solidă, a decis să își unească destinele în fața familiei și prietenilor apropiați, într-un cadru festiv și elegant.

Unul dintre momentele emoționante ale serii a fost discursul susținut de Marius Șumudică, care a avut onoarea de a fi nașul celor doi. Șumudică, vizibil emoționat, a vorbit despre dragostea și dedicarea dintre Denis și Vanessa, dar și despre prietenia pe care o are cu Denis Drăguș:

Am avut șansa să întâlnesc un băiat extraordinar, un caracter extraordinar, mi-a fost aproape la Gazintep. I-a fost și rușine la un moment dat să îmi spună (n.r. să îi fie naș), dar a fost plăcerea lui. 

Eu nu aș fi vrut să fac lucrul ăsta, pentru că în fotbal se interpretează, dar țin prea mult la el, face parte din familia mea. Denis este ceva aparte, este un băiat deosebit.

De fiecare dată când mă întâlnesc cu el îmi spune că datorită mie a ajuns unde este acum. Nu este adevărat. Este meritul lui. A dat peste un antrenor român care a crezut mereu în români.

L-am trecut pe buletin acum. Sunt ca tatăl lui acum. Mă bucur că sunt alături acum de el și familia lui”, a spus Marius Șumudică.

​Petrecerea a continuat cu muzică, dans și voie bună, iar invitații s-au bucurat de o atmosferă caldă și primitoare. Denis și Vanessa au fost în centrul atenției, radiind fericire și bucurându-se de fiecare moment al zilei speciale.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni