• PRO TV
  • Radu Ștefan Bănică îi dedică o melodie de dragoste iubitei sale, Ioana. „Mai stai”, declarația superbă făcută de artist

Radu Ștefan Bănică îi dedică o melodie de dragoste iubitei sale, Ioana. „Mai stai”, declarația superbă făcută de artist

Radu Ștefan Bănică îi dedică o melodie de dragoste iubitei sale, Ioana. „Mai stai”, declarația superbă făcută de artist

De mai bine de un an, Radu Ștefan Bănică trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de partenera lui, Ioana. Cântărețul s-a inspirat din relația lui pentru a lansa “Mai stai”.

Gallery

Ioana, iubita tânărului artist, studiază la Londra, astfel că cei doi au o relație la distanță. Radu Ștefan Bănică îi duce dorul de fiecare dată când nu este alături de ea, iar sentimentele pe care le nutrește acesta se simt în versurile scrise: “Doar noi doi în mulțime/Iubire doar tu poți să îmi dai”. Cei doi au împlinit recent un an de relație.  (Mai multe imagini cu iubita lui Radu Ștefan în GALERIA FOTO de mai sus)

„Mai Stai este o manifestare a emoției pe care o simt atunci când iubita mea pleacă! Ea studiaza în Londra și pentru amândoi este o provocare să menținem o relație la distanță, însă de fiecare dată când ne vedem ne bucurăm cât se poate de mult unul de celălalt”, a mărturisit Radu Ștefan Bănică.

De muzică și text s-au ocupat Radu Ștefan Bănică, Basti și Bianca Tilici, iar de producție Florian Nicolau.

Radu Ștefan Bănică și-a început drumul în muzică prin single-ul său de debut, “Tu”, lansat în 2023. În 2024, el a venit cu “Vagabondul”, un remake după cunoscuta piesă “Sunt vagabontul vieții mele”.

Ulterior, artistul a adus în fața publicului “Samsara”, în colaborare cu Juno, dar și “Tu n-ai avut curaj”, alături de Bianca Tilici, un remake după celebra melodie cântată de Mădălina Manole.

Fotografii: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni