• PRO TV
  • Ce a apărut pe pagina de Instagram a Monicăi Gabor după ce Irina Columbeanu a părăsit România: „The one and only”

Ce a apărut pe pagina de Instagram a Monicăi Gabor după ce Irina Columbeanu a părăsit România: „The one and only”

Ce a apărut pe pagina de Instagram a Monicăi Gabor după ce Irina Columbeanu a părăsit România: „The one and only”

Chiar dacă și-a pierdut întreaga avere și a ajuns să locuiască într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu a avut parte de un an 2024 destul de fericit.

În urmă cu doar câteva luni, fostul afacerist afirma că cea mai mare dorință a vieții lui este să își vadă din nou fiica, pe Irina Columbeanu, tânără care în 2018 a părăsit România și de atunci nu s-a mai întors deloc în țara noastră.

Din 2018 și până în 2024, singura dată când Irinel Columbeanu și-a văzut fiica a fost anul trecut, când el a mers în SUA și a petrecut acolo o săptămână.

Gallery

​Pe 14 iunie 2024, lui Irinel Columbeanu i s-a împlinit însă dorința: Irina Columbeanu a venit în România și a stat aproape o lună de zile în țara noastră. Apoi, ea a plecat în Italia, la Milano, înainte de a se întoarce în SUA, acolo unde locuiește cu mama ei, Monica Gabor, și cu iubitul acesteia, milionarul asiatic Mr. Pink.

Imediat după ce Irina Columbeanu a părăsit România, Monica Gabor a postat pe pagina ei de Instagram o fotografie în care apare fiica ei. Din câte se pare, Irinuca a fost protagonista unei ședințe foto pentru revista Ok Magazine, iar mama tinerei a ținut să se mândrească cu acest lucru.

„The daughter of my dreams. The friend anyone would love to have. The one and only Irina Columbeanu” („Fiica visurilor mele. Prietenul pe care oricine ar iubi să-l aibă. Unica Irina Columbeanu”), a scris Monica Gabor în dreptul fotografiei care a adunat în doar câteva ore peste 6.000 de like-uri.

„E superbă”, „O frumusețe”, „Ai crescut un copil minunat”, „Ajută-l pe tatăl tău” și „Are un suflet atât de bun” au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Fotografia poate fi văzută AICI

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni