• PRO TV
  • Verdictul medicilor în cazul morții Mariei, tânăra atacată de urs în Jepii Mici. Descoperirea făcută la autopsie răstoarnă tot ce se știa până acum

Verdictul medicilor în cazul morții Mariei, tânăra atacată de urs în Jepii Mici. Descoperirea făcută la autopsie răstoarnă tot ce se știa până acum

Verdictul medicilor în cazul morții Mariei, tânăra atacată de urs în Jepii Mici. Descoperirea făcută la autopsie răstoarnă tot ce se știa până acum

Medicii legiști au finalizat autopsia în cazul Mariei, tânăra de 19 ani, atacată de un urs în Jepii Mici. Descoperirea făcută de aceștia răstoarnă tot ce se știa până acum.

Gallery

​Conform raportului, leziunile și traumele suferite de tânără i-au fost fatale.

Potrivit specialiștilor, rana provocată de animal înainte ca tânăra să cadă în prăpastie nu erat atât de gravă pentru a-i pune viața în pericol, însă, căderea în râpă, de la aproximativ 200 de metri înălțime, i-a provocat multiple traume și hemoragii interne care au dus la deces.

Mama tinerei, distrusă de durere, a presimițit tragedia

Familia Mariei urmează să se prezinte la serviciul de medicină legală pentru a ridica trupul neînsuflețit. Mama tinerei este distrusă de durere și nu își poate reveni din șoc. Ea a mărturisit că a presimțit tragedia și i-a spus fetei să nu plece pe munte pentru că sunt multe pericole.

Mama victimei a declarat că nu era prima oară când fata fusese urmărită de urs în pădure.

„Am vorbit cu ea, o sunam mereu fiind îngrijorată de munte. I-am spus: „Dia, te rog, nu te duce! Ai grijă la urși și la râpe, că e foarte periculos în această perioadă,” a povestit ea.

Diana Maria Cazacu abia absolvise examenul de bacalaureat și își dorea să exploreze sălbăticia munților Bucegi. A fost atacată pe traseu și trasă de animal sub privirile iubitului ei, fără a avea nicio șansă de scăpare. 

Salvamontiștii au intervenit cu dificultate și au găsit ursul lângă trupul Dianei, păzindu-și prada.

Iubitul fetei, care a încercat să o salveze, a declarat că a făcut tot ce a putut. „A fost un accident tragic. Imaginați-vă cum este pentru mine și pentru cei apropiați ei,” a spus el.

Sursa foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni