• PRO TV
  • Jean-Claude Van Damme, un nou dans viral pe manele! Cum au reacționat românii când au auzit versurile lui Dani Mocanu

Jean-Claude Van Damme, un nou dans viral pe manele! Cum au reacționat românii când au auzit versurile lui Dani Mocanu

Jean-Claude Van Damme, un nou dans viral pe manele! Cum au reacționat românii când au auzit versurile lui Dani Mocanu

În urmă cu aproximativ trei ani, mai exact în vara anului 2021, Jean-Claude Van Damme a venit să filmeze un film în România, iar printre cei care au petrecut aproape non-stop alături de celebrul actor a fost nimeni altul decât Dani Mocanu.

Manelistul și vedeta internațională s-au filmat de mai multe ori și au postat în mediul online clipurile cu ei.

„I-auzi ce spune! M-am născut să fiu valoare, noroc mare, mare, mare. Da’ și talentul pe care-l am, ca Van Damme se naște din an”, îi cânta Dani Mocanu lui Jean-Claude Van Damme în anul 2021.

„Cum este ziua de Paște, ca Van Damme nu se mai naște. Îi cântă Dani Mocanu, care a spart topul tot anul. Las și mamă, las și casă, ca să-mi fac viața frumoasă. Îmi las mama și nevasta, să plec în lume cu ăsta”, mai spunea la acea vreme manelistul, în clipurile de pe internet.

@jeanclaudevandamme009 #foryou #jcvd ♬ sunet original - Dani Mocanu1111111111111111111

Se pare că Jean-Claude Van Damme n-a uitat prietenia cu Dani Mocanu, iar acum, la aproximativ trei ani distanță, celebrul actor a postat pe TikTok un clip video în care apare în timp ce dansează pe muzica manelistului.

Printre cei care s-au amuzat când au văzut videoclipul de pe TikTok a fost și Johmy Romano. „Nu se poate”, a scris acesta în dreptul clipului video.

„Dansul cu care a bătut o cârciumă întreagă”, „Fratele meu ascultă Dani Mocanu”, „L-am pierdut și pe ăsta”, „Respect pentru România” și „Nici Van Damme nu mai e ce a fost” sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Gallery

foto: TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni