• PRO TV
  • Dana Rogoz, apariție superbă la malul mării. Actrița din „Groapa” sărbătorește 12 ani de la nuntă

Dana Rogoz, apariție superbă la malul mării. Actrița din „Groapa” sărbătorește 12 ani de la nuntă

Dana Rogoz, apariție superbă la malul mării. Actrița din „Groapa” sărbătorește 12 ani de la nuntă

Dana Rogoz a plecat la mare, împreună cu soțul ei, regizorul Radu Dragorir, și cei doi copii ai lor, Vlad și Lia. Actrița, care joacă rolul lui Mari în serialul „Groapa” de la PRO TV, va sărbători 12 ani de la cununia religioasă pe 14 iulie.

Gallery

​Imediat cum a ajuns la mare, Dana Rogoz a făcut o prezentare a camerei în care s-au cazat și a postat câteva poze de la plajă. Actrița arată impecabil într-un costum de baie verde, din două piese, iar fanii au copleșit-o cu mesaje de admirație: „Dănuța, ești un fenomen al frumuseții. Ai o familie minunată, să îți crească mari și sănătoși. Distracție plăcută!”; „Frumusețe sexy. Minunăție, Prințesă!”; „Ești superbă”, sunt doar câteva dintre reacțiile urmăritorilor. 

​„Niște prieteni foarte buni se căsătoresc la mare și am zis să venim cu câteva zile înainte, pentru că suntem cu copiii și am zis să se joace și ei puțin la plajă, și apoi desigur să-i sărbătorim pe cei doi miri. Apoi o să ne sărbătorim și pe noi, pe mine și Radu, pentru că pe 14 iulie împlinim 12 ani de căsătorie- de la cununia religioasă, pentru că pe 9 iulie a fost cununia civilă, da noi sărbătorim mai mult cea religioasă. Ne-am și scris pe verighete data nunții: 14 iulie 2012, asta în caz că vom fi senili la un moment dat și vom uita această dată. Trebuie să mai putem scoate inelele. Poate vom fi senili și obezi, atunci ar fi o problemă”, a glumit actrița. 

Vezi imagini de la căsătoria Danei Rogoz cu Radu Dragomir în galeria foto de mai sus. 

„Azi am împlinit 12 ani de când am spus amandoi "DA", emoționați și extrem de fericiti. Ma uit la aceste fotografii si imi sunt atat de dragi, ca nu va pot explica! Îmi aduc aminte agitația, râsetele, veselia infinită a nașei, piciorul lovit al nașului, bucuria fraților noștri, mândria părinților, dragostea prietenilor apropiați. De neuitat! Sincer, n-am apucat să ne sărbătorim azi, dar ne-am propus să o facem pe 14 iulie, căci atunci a fost cununia religioasă. Trec anii foarte repede, dar trec împreună. #DragoMirii”, a scris Dana Rogoz pe pagina de socializare cu câteva zile în urmă.

Dana Rogoz și Radu Dragomir sunt împreună de 20 de ani. Anul acesta, pe 24 mai, ei au sărbătorit în familie: „Dupa acești 20 de ani avem 2 copii minunați, o casă de la 1900 pe care am renovat-o cu greu, o alta în Viscri pe care am salvat-o de la prăbușire, avem o "căsuță pe roți" cu care am campat în cele mai inedite locuri, avem filmele la care am lucrat împreună și la care ținem enorm, avem zeci de călătorii în toată lumea asta, dar și multe alte visuri împreună. Si nu mai vorbesc câte amintiri superbe! La mulți ani nouă!”, a menționat vedeta.

Astăzi, 11 iulie, telespectatorii vor putea urmări un nou episod din „Groapa”, în care vom afla mai multe despre Mari, personajul interpretat de Dana Rogoz. 

Sursă foto: Instagram/ Dana Rogoz

Vezi și:

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni