• PRO TV
  • Cât de frumoasă este iubita lui Ollie Watkins, eroul Angliei! Sărutul celor doi de după semifinala Euro 2024 a făcut înconjurul lumii

Cât de frumoasă este iubita lui Ollie Watkins, eroul Angliei! Sărutul celor doi de după semifinala Euro 2024 a făcut înconjurul lumii

Cât de frumoasă este iubita lui Ollie Watkins, eroul Angliei! Sărutul celor doi de după semifinala Euro 2024 a făcut înconjurul lumii

Golul din minutul 90+1 al lui Ollie Watkins a trimis-o pe Anglia direct în finala Euro 2024 și a creat isterie în tribunele stadionului Signal Iduna Park! Englezul, care a fost introdus pe teren în locul lui Harry Kane, a atins mingea doar de patru ori, dar a reușit să marcheze cu o execuție perfecta în minutele de prelungire ale semifinalei cu Olanda.

Gallery

Camerele video au surprins poate cel mai frumos moment de după victoria jucătorilor englezi. Ollie Watkins a mers în tribune și și-a sărutat iubita în fața suporterilor. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus).

Cine este Ellie Alderson, iubita atacantului Ollie Watkins

Ellie Alderson, iubita lui Ollie, se afla în tribune alături de mama starului lui Aston Villa. Frumoasa iubită a fotbalistului purta un tricou al Angliei cu numărul 19. De altfel, Ellie este nelipsită de la meciurile iubitului ei din Premier League, iar fotografii o surprind mereu pe stadionul Villa Park.

Iubita lui Ollie este activă și pe rețelele de socializare, acolo unde postează des imagini alături de fotbalist și cele două comori ale lor.

Watkins și Ellie au o relație din 2018 și locuiesc împreună în Birmingham. Ellie impresionează prin naturalețe și simplitate și deși a trecut prin două nașteri se poate lăuda cu o siluetă fără cusur.

Partenera lui Ollie Watkins nu se sfiește să posteze imagini în care apare în costum de baie sau în ținute sumare și este complimentată de admiratori pentru felul în care arată. (Vezi imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Ellie are o diplomă în design interior și are o soră geamănă, pe nume Sofie, potrivit The Sun. Primul copil al cuplului, o fetiță pe nume, a venit pe lume în septembrie 2021. Doi ani mai târziu, familia s-a mărit iar Ellie a născut un băiețel, care a primit numele Marley.

Ollie Watkins este unul dintre cei mai buni jucători din Premier League, iar salariul lui pe un an se ridică la suma de aproximativ 6,7 milioane de lire sterline.

Finala EURO 2024 se vede la PRO TV și VOYO

Au mai rămas doar câteva zile până la cel mai așteptat moment – cel în care o echipă va ridica trofeul și va fi desemnată Campioana EUROPEI! Duminică, de la 22:00, în direct, Spania și Anglia dau ultima bătălie la EURO!

Nu ratați marea finală EURO 2024, la PRO TV și pe VOYO!

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni