• PRO TV
  • Vanessa Drăguș a izbucnit în lacrimi în ziua nunții. Primele declarații: „Au apărut tot felul de...”

Vanessa Drăguș a izbucnit în lacrimi în ziua nunții. Primele declarații: „Au apărut tot felul de...”

Vanessa Drăguș a izbucnit în lacrimi în ziua nunții. Primele declarații: „Au apărut tot felul de...”

Vanessa și Denis Drăguș s-au căsătorit religios miercuri, 10 iulie. Nașul lor a fost nimeni altul decât Marius Șumudică, tehnicianul care joacă un rol extrem de important în familia Drăguș.

Gallery

Nunta lui Drăguș cu Vanessa a fost de-a dreptul spectaculoasă. Invitații au fost pe măsură. De la un astfel de eveniment nu puteau lipsi nume mari din fotbal precum Alex Băluță, Cristi Manea, Ianis Hagi, Florinel Coman, Denis Alibec, Radu Drăgușin, Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și mulți alții.

Vanessa Drăguș a plâns în ziua nunții

Imediat după ceremonia religioasă, Vanessa Drăguș a oferit primul interviu. Soția fotbalistului a mărturisit că a fost copleșită de emoții. Deși a organizat totul în detaliu, nu se aștepta la anumite surprize, astfel a început să plângă în ziua nunții. Vanessa le-a mulțumit tuturor celor care le-au fost alături în cea mai importantă zi din viața lor, nunta și botezul micuței Derya-Sarah.

Citește și: 

”A fost o zi plină, de emoții, de surprize. Au apărut tot felul de surprize, dar toate au fost probabil de la Dumnezeu. Cea mai emoționată parte a fost ceremonia. Acum urmează să sărbătorim.

Am plâns. Nu pot descrie. Sunt foarte copleșită de tot ce s-a întâmplat. Le mulțumesc celor care au venit. A fost mai mult decât mi-am imaginat eu. A fost totul ok. Acum suntem pe distracție.

Denis a părut mai relaxat decât mine. El a fost mai liniștit. Ne completăm ca în orice cuplu. Vedem de acum înainte ce va urma. Locația e de vis.

Rochia este foarte grea, dificilă. E fix ceea ce îmi doresc. Am găsit-o în Turcia. Toate lucrurile bune au fost în Turcia anul acesta”, a declarat Vanessa Drăguș, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Denis și Vanessa Drăguș au împreună două fetițe, pe Gloria (3 ani) și Derya-Sarah (7 luni).

Sursă foto: Facebook/ Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni