• PRO TV
  • Coman, Alibec, Stanciu și Drăgușin, la patru ace la nunta lui Drăguș. Cum s-au fotografiat starurile naționalei: „Sunteți tare frumoși”

Coman, Alibec, Stanciu și Drăgușin, la patru ace la nunta lui Drăguș. Cum s-au fotografiat starurile naționalei: „Sunteți tare frumoși”

Coman, Alibec, Stanciu și Drăgușin, la patru ace la nunta lui Drăguș. Cum s-au fotografiat starurile naționalei: „Sunteți tare frumoși”

Miercuri, 10 iulie, Denis Drăguș și Vanessa și-au unit destinele într-un cadru de poveste. De asemenea, invitații au fost pe măsură. O parte dintre starurile naționalei au fost prezente la eveniment.

Gallery

Coman, Alibec, Stanciu, Drăgușin și Drăguș, fotografie de colecție

A fost petrecere de pomină în familia Echipei Naționale a României. Denis Drăguș și Vanessa s-au căsătorit religios și, totodată, și-au botezat fiica, pe Derya Sarah.

La petrecere au fost prezenți Florinel Coman, Nicolae Stanciu, Denis Alibec, Ianis Hagi,  Radu Drăgușin, Răzvan Marin, Băluță, Manea și mulți alții.

Citește și:

Internauții au fost delectații cu o fotografie de colecție în care o parte dintre starurile naționalei apar la patru ace. Coman, Alibec, Stanciu, Drăgușin și Drăguș au făcut senzație. Cei patru au renunțat la echipamentul de fotbal și s-au îmbrăcat la costum. VEZI FOTOGRAFIA CU STARURILE NAȚIONALEI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Într-o singură jumătate de oră, postarea de pe contul lui Alibec de Instagram a strâns peste 20 de mii de aprecieri și o sumedenie de comentarii.

Citește și:

Casa de piatra!? Distracție frumoasă, baietii/ unteți tare frumoși,casă de piatră mirilor și toate cele bune!!!???Distractie plăcută!/ Băieți mișto, dar Stanciu cu adevărat stilat/ Uite păcatele”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni