• PRO TV
  • Mama fetei ucise de urs pe trasul Jepii Mici, mărturisire cutremurătoare! Ce i-a spus la telefon pentru ultima dată: „Dacă te duci...”. Femeia a presimțit tragedia

Mama fetei ucise de urs pe trasul Jepii Mici, mărturisire cutremurătoare! Ce i-a spus la telefon pentru ultima dată: „Dacă te duci...”. Femeia a presimțit tragedia

Mama fetei ucise de urs pe trasul Jepii Mici, mărturisire cutremurătoare! Ce i-a spus la telefon pentru ultima dată: „Dacă te duci...”. Femeia a presimțit tragedia

O nouă tragedie fără margini șochează toată țară. Maria, de doar 19 ani, a murit sfâșiată de urs, în timp ce se afla pe traseul montan Jepii Mici, alături de iubitul său. Mama acesteia, distrusă de durere, face mărturisiri cutremurătoare despre ultimele momente din viața fetei.

Gallery

​Maria Diana și iubitul său și-au dorit să scape de agitația urbană și să plece într-o aventură pe traseul montan Jepii Mici, Valea Prahovei, fără să știe însă că totul se va transforma într-o adevărată tragedie.

Mama fetei de 19 ani nu își poate reveni din șoc. Femeia își aduce aminte ultima conversație pe care a avut-o cu fiica sa și spune că, deși a rugat-o să nu plece, ea nu a ascultat.

Aceasta a presimțit tragedia și i-a spus să aibă mare grijă la urși, dar și la obstacolele care i-ar putea ieși în cale.

„Am vorbit cu ea. Nu m-a sunat, eu o sun mereu. Eram preocupată cu muntele ăsta și am sunat-o și i-am spus „Te rog, nu te du!”. I-am zis să aibă grijă. Ea a zis că „M-ai ținut mereu și acum vreau să fac experiențe”.

I-am spus „Măcar date te duci, ai te rog grijă la urși, ai grijă la râpe, la toate astea că sunt foarte periculoase în perioada asta. A spus „Da, mamă!”, a spus mama Mariei pentru Alo, Iași.

Iubitul Mariei, dezvăluiri cutremurătoare: „Preferam să fiu eu!”

Tânărul, aflat încă în stare de șoc, a făcut primele mărturisiri și a spus că, inițial, plănuise un at traseu, însă Diana a insistat să meargă pe Jepii Mici, schimbare care avea să se transforme într-un coșmar.

Pe drum, un urs a atacat-o pe fată și a împins-o într-o râpă adâncă din care nu mai avea să iasă cu viață. Prietenul său, martor la scena cumplită, a sunat imediat autoritățile și a încercat să gonească animalul sălbatic, însă fără succes. Salvatorii s-au deplasat imediat la locul incidentului , dar pentru Diana a fost prea târziu. Rănile provocate de urs i-au adus sfârșitul.

„Inițial am vrut altceva, dar ea a zis să facem traseul ăsta, am zis că urcăm la cascadă, să avem o după amiază minunată. A fost neașteptat, am încercat să sperii ursul, dar nenorocirea s-a întâmplat. Preferam să fiu eu”, a spus iubitul Dianei, potrivit știrileprotv.ro.

Foto: Știrile PROTV, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni