• PRO TV
  • Horoscop zilnic 11 iulie 2024. Capricornii reaprind pasiunea în cuplu, Gemenii își pot cunoaște jumătatea la un drum scurt

Horoscop zilnic 11 iulie 2024. Capricornii reaprind pasiunea în cuplu, Gemenii își pot cunoaște jumătatea la un drum scurt

Horoscop zilnic 11 iulie 2024. Capricornii reaprind pasiunea în cuplu, Gemenii își pot cunoaște jumătatea la un drum scurt

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 11 iulie 2024.

Berbec

Începând de astăzi, relațiile tale și sfera sentimentală devin mai dinamice. Venus, planeta iubirii, intră în zodia Leu și îți vei dori pasiune. Ești determinat să transformi relația amoroasă într-o experiență vibrantă, marcată de generozitate, cu surprize pe care intenționezi să le pregătești persoanei iubite.

Taur

Cu Venus, guvernatoarea ta, în tranzit prin sfera vieții de familie te va preocupa, în perioada următoare, rezolvarea unor chestiuni domestice, o reamenajare și schimbarea spațiului de locuit. De asemenea, relațiile de familie se îmbunătățesc și vei petrece mai mult timp cu familia.

Gemeni

Cu Venus, planeta iubirii, în tranzit prin casa comunicării, de astăzi, te exprimi liber, ai farmec, te faci plăcut și creezi o atmosferă care te ajută să-ți rezolvi multe chestiuni personale. Dacă ești singur, poți cunoaște persoane cu care să legi ușor comunicarea și să aveți aceleași pasiuni, interese. De asemenea, îți poți cunoaște jumătatea la un drum scurt sau la un curs de pregătire profesională.

Rac

Cu Venus, micul benefic, de astăzi, în tranzit prin casa banilor și a stimei de sine, urmează o perioadă care poate aduce negocieri și contracte avantajoase, oportunități și posibile creșteri salariale sau bani proveniți din colaborări extraprofesionale.

Leu

Cu Venus în zodia ta, de astăzi, îți vei exprima dragostea și afecțiunea cu pasiune. Urmează o perioadă ideală pentru demersuri romantice. Te vei simți mai încrezător și atrăgător, ceea ce poate atrage o nouă relație sau să-ți revitalizezi pe cea actuală.

Fecioară

Cu Venus, planeta iubirii, în tranzit prin casa subconștientului și trecutului, s-ar putea să ai parte de frământări interioare legate de relații din trecut. S-ar putea să apară cineva cu care ai trăit o poveste de iubire, care să te răscolească, însă dacă abordezi constructiv și transformi tot ce simți, vei putea să lași în spate trecutul și bagajul emoțional care te ține în loc.

Balanță

Venus, guvernatoarea ta, începe să traverseze de astăzi casa prietenilor, vieții sociale, planurilor de viitor și vin șanse să te implici în proiecte noi cu prietenii sau cu persoane cu care ai mai lucrat. Se dinamizează și axa sentimentală și poți cunoaște pe cineva prin intermediul prietenilor sau dacă ai o viață socială mai activă.

Scorpion

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, traversează casa carierei, aspirațiilor profesionale, imaginii și reputației și aduce șanse și oportunități de avansare, de a fi remarcat. De asemenea, ți se propun proiecte importante sau o altă funcție. Micul benefic îți aduce un plus de încredere și entuziasm să-ți atingi obiectivele profesionale.

Săgetător

Sectorul perfecționării profesionale, schimburilor de experiență, cunoașterii, călătoriilor și studiilor este activat, de astăzi, de intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Leu. Înveți mai ușor în perioada următoare, ai noroc și șanse la examene, mai multă încredere în tine să-ți prezinți ideile, lucrările. Călătoriile îți pot aduce experiențe deosebite.

Capricorn

Venus, micul benefic, începe să traverseze de astăzi sectorul avantajelor financiare, a banilor și bunurilor la comun cu partenerul și sfera relațiilor intime. În perioada următoare ai șansa să rezolvi un context financiar, să recuperezi niște bani. De asemenea, te poți reconecta cu partenerul, să reaprinzi pasiunea în cuplu.

Vărsător

Dacă au existat neînțelegeri sau conflicte, începând de astăzi, odată cu intrarea lui Venus, micul benefic, în sectorul mariajului și relațiilor, situația în cuplu se poate îmbunătăți, să rezolvi conflicte mai vechi. Dacă ești singur, se întrevede o perioadă cu întâlniri romantice și oportunități în planul sentimental.

Pești

Venus, micul benefic, traversează de astăzi sectorul muncii și sănătății. Gestionezi mai ușor sarcinile și activitățile profesionale, ai relații mai bune cu colegii și cu colaboratorii și apar oportunități de job, colaborări și încheieri de contracte.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni