• PRO TV
  • Emily Burghelea nu își poate reveni din șoc, după ce medicii au dat verdictul. Vedeta a primit un diagnostic ce a făcut-o să izbucnească în lacrimi: „Mi s-au mișcat oasele feței”

Emily Burghelea nu își poate reveni din șoc, după ce medicii au dat verdictul. Vedeta a primit un diagnostic ce a făcut-o să izbucnească în lacrimi: „Mi s-au mișcat oasele feței”

Emily Burghelea nu își poate reveni din șoc, după ce medicii au dat verdictul. Vedeta a primit un diagnostic ce a făcut-o să izbucnească în lacrimi: „Mi s-au mișcat oasele feței”

Emily Burghelea trece, fără doar și poate, prin cea mai grea perioadă din viața ei. Fosta asistentă de televiziune a fost operată la finalul săptămânii trecute și, de atunci, merge la control în fiecare zi, pentru a vedea cum evoluează recuperarea.

Gallery

Accidentul care a fost la doar un pas să îi ia viața a lăsat urme adânci și, din cauza rănilor suferite, Emily Burghelea a fost nevoită să se opereze, pentru a-i fi montată o tijă la nivelul capului.

Emily Burghelea are nevoie de mai mult timp pentru recuperare

În urmă cu puțin timp, întoarsă de la medic, Emily Burghelea a vorbit despre cum evoluează operație pe care tocmai a suferit-o. Din nefericire, medicii au anunțat-o că va avea nevoie de o jumătate de an pentru a se recupera și nu doar o lună, așa cum i-a fost spus inițial.

Citește și:

​Acest lucru are loc, deoarece oasele de la nivelul feței s-au mișcat în urma operației, ceea ce înseamnă că procesul de recuperare va fi mai lung și mai anevoios. Mai mult decât atât, Emily încă nu poate răsufla ușurată, deoarece încă nu știe dacă va mai fi nevoie și de alte intervenții chirurgicale.

Perioada de recuperare va fi mult mai lungă pentru Emily Burghelea

Deși operația părea să fie un succes, lucrurile au luat, din nefericire, o întorsătură neplăcută. Fosta asistentă de televiziune are nevoie de multă odihnă, iar cel mai mare sprijin al ei, în aceste momente, este chiar Andrei, soțul său.

„De când mi-a spus doctorul că mi s-au mișcat oasele feței și nu mai sunt ca după operație sunt în șoc. Dorm de aproape 24 h. Doctorul m-a palpat și mi-a zis că s-au mișcat oasele și că nu mai sunt la fel ca după operație, că, de la o lună, o să dureze vreo șase luni recuperare.

Citește și:

Abia după ce o să dea jos tija, o să vedem dacă mai necesită alte operații sau nu. Să vedem!”, a povestit Emily Burghelea, în mediul online.

Mă simt amețită, îmi simt fierul din cap, simt cum se mișcă și mă gândesc cum va fi scos de acolo și dacă prin anestezie sau nu”, a mai povestit Emily, conform Click.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni