• PRO TV
  • Marii absenți de la nunta lui Denis Drăguș au fost chiar părinții lui. Care este motivul pentru care fotbalistul nu i-a vrut alături. Mesajul tatălui: „Copile, nu ne condamna la moarte...”

Marii absenți de la nunta lui Denis Drăguș au fost chiar părinții lui. Care este motivul pentru care fotbalistul nu i-a vrut alături. Mesajul tatălui: „Copile, nu ne condamna la moarte...”

Marii absenți de la nunta lui Denis Drăguș au fost chiar părinții lui. Care este motivul pentru care fotbalistul nu i-a vrut alături. Mesajul tatălui: „Copile, nu ne condamna la moarte...”

Denis Drăguș și Vanessa și-au unit destinele miercuri, 10 iulie, într-un cadru de vis. Nașul celor doi a fost nimeni altul decât Marius Șumudică. Marii absenți de la eveniment au fost chiar părinții starului naționalei.

Gallery

​Denis Drăguș nu și-a invitat părinții la propria nuntă: „E o tortura”

Mihai, tatăl atacantului naționalei, a transmis un mesaj disperat precizând că întreaga viață i-a fost dată peste cap din cauza rupturii din familie.

”E o tortură, e ca o pedeapsă cu moartea pe care am primit-o! Mă trezesc noaptea și plâng! Eu și Laura, soția mea, nu vrem scandal! Vrem doar să putem vorbi cu Denis, să ne deblocheze pe WhatsApp, și să ne vedem nepoțelele!”, a spus Mihai Drăguș, pentru fanatik.ro.

Denis Drăguș și Vanessa au avut nunta miercuri seară, 10 iulie. Nașul a fost nimeni altul decât Marius Șumudică, tehnicianul care l-a ajutat pe Drăguș să ajungă la Gaziantep.

Citește și:

Mihai Drăguș susține că Denis s-ar fi îndepărtat de familie odată ce a început relația cu Vanessa.

„De când Denis avea 19 ani. Atunci l-a chemat Contra la naționala de seniori, la meciul cu Serbia. Atunci ne-am trezit că fata asta s-a mutat la el. El a locuit în Academia Hagi până în clasa a 12-a, apoi a luat Bac-ul și i-am închiriat un apartament în Mamaia. Noi. Adică eu, pe banii mei, nu pe banii altora. Probabil că atunci s-a produs ruptura. Sunt multe de povestit, dar nu vreau să fac cancan, vreau doar să transmit un mesaj care să ajungă la fiul nostru pe care îl iubim”, a mai precizat tatăl fotbalistului.

Se pare că Vanessa este cea care l-a schimbat pe Denis și, totodată, l-a îndepărtat de părinți.

„A intervenit fata asta care l-a schimbat la 180 de grade. Din copilul ăla cuminte și ascultător n-a mai fost același. Puteți să-i întrebați pe antrenorul lui de la juniori, pe bucătarul lui, pe Zoli Iașko și să vedeți ce fel de copil era Denis. N-a mai fost la fel. Asta este, s-au șters cu buretele toate. Atât așteptam și noi, un ”mulțumesc!”, a mai spus bărbatul.

Citește și:

Mihai Drăguș regretă că i-a spus fiului său că Vanessa nu este de nasul lui, iar cariera era mult mai importantă: „Am zis că nu e de nasul lui, dar m-am referit la cariera lui Denis, eu am considerat că nu era bine să se mute fata aia la ei. Drept dovadă, am avut dreptate, că el după 19 ani a regresat vreo trei, patru ani în loc să progreseze. L-a ajutat faptul că l-a luat Șumudică și l-a resuscitat. Bine, e și meritul lui Denis că nu a cedat.”

Părinții lui Denis nu mai dorm noapte de dorul fiului, își doresc să își vadă nepoatele, însă pare imposibil.

„Tortură! Ați zis bine! Eu nu mai dorm noaptea, e o pedeapsă mortală asta! Eu nu mai dorm noaptea, mă trezesc și plâng. O să ne îmbolnăvim, cât o să mai rezistăm? Când era mic a avut ofertă de la Dinamo, dar am zis nu, îl duc la Hagi, unde e cel mai bine. Am mers și am stat cu el acolo fiindcă era un copil foarte cuminte și nu am vrut să-l strice anturajul. M-am rugat mereu să nu se accidenteze, am zis ”Doamne, să joace slab mai bine, dar să rămână sănătos!”, a mai spus tatăl fotbalistului.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni