• PRO TV
  • Ți-o amintești? A fost sex simbolul anilor ‘60 și a făcut roluri magistrale alături de Warren Beatty sau Robert Redford! Internauții, uimiți de felul în care arată Faye Dunaway la 83 de ani

Ți-o amintești? A fost sex simbolul anilor ‘60 și a făcut roluri magistrale alături de Warren Beatty sau Robert Redford! Internauții, uimiți de felul în care arată Faye Dunaway la 83 de ani

Ți-o amintești? A fost sex simbolul anilor ‘60 și a făcut roluri magistrale alături de Warren Beatty sau Robert Redford! Internauții, uimiți de felul în care arată Faye Dunaway la 83 de ani

Faye Dunaway, superba blondă de la Hollywood care a făcut furori în pelicule precum „Bonnie and Clyde”, „Cartierul chinezesc” sau „Cele trei zile ale condorului”, a bifat recent o apariție rară în public.

Gallery

Ajunsă la 83 de ani, actrița a revenit în prim-plan odată cu lansarea documentarului  care-i poartă numele și care va rula din iulie pe una dintre marile platforme de streaming.

Actrița și-a promovat documentarul în cadrul emisiunii „Live with Kelly and Mark” și a fost fotografiată de paparazzi când părăsea studioul din New York City.

Laureată a premiului Oscar, actrița a fost întâmpinată de fanii care voiau poze și autografe. La 83 de ani, Faye încă este o apariție și nu și-a pierdut nici zâmbetul impecabil, nici strălucirea de pe chip.

Actrița purta un costum negru și o cămașă albă cu un detaliu auriu la guler. Ea și-a accesorizat ținuta cu cercei cu perle, iar în picioare a optat pentru ceva lejer. Dunaway a fost toată un zâmbet în timp ce își saluta fanii și semna autografe. (Vezi cum arată Faye Dunaway în GALERIA FOTO de mai sus)

Anul acesta, celebra actriță a avut o apariție rară și pe covorul roșu de la Cannes, acolo unde a participat la premiera filmului „Furioasa: A Mad Max Saga”. Ea a fost însoțită pe covorul roșu de fiul ei, Liam Dunaway O’Neill, și de partenera acestuia, McKinzie Roth.

Documentarul actriței, intitulat FAYE și regizat de Laurent Bouzereau, a avut de asemenea premiera la festival și este primul documentar de lungmetraj despre Dunaway.

Diagnosticată cu tulburare bipolată și considerată o „scorpie” de unii colegi

Faye Dunaway a jucat în peste 50 de filme, iar prestațiile ei actoricești au fost recompensate de-a lungul timpului cu mai multe premii.

În 1977, Faye a primit Oscarul pentru cea mai bună actriță, după ce mai fusese nominalizată de două ori la aceeași categorie. Rolul din „Network” i-a adus mult râvnita statuetă. Actrița mai are în palmares trei Globuri de Aur și un premiu BAFTA.

Deși a făcut roluri magistrale și era sclipioare pe platourile de filmare, Faye a fost considerată mereu o „actriță dificilă”, iar unii dintre cei care au lucrat cu ea au numit-o „scorpie”. Presa a scris la un moment dat că actrița s-a luat la harță cu Roman Polanski pe platourile de filmare de la „Chinatown” și i-a aruncat acestuia în față un pahar de urină.

Actrița a mărturisit că a fost diagnosticată cu tulburare bipolară. „Am lucrat cu un grup de medici care mi-au analizat comportamentul, care mi-au dat rețete pentru pastile despre care credeau că ar fi bune pentru mine. Și asta m-a ajutat. (…) Așa că sunt mai tăcută. Dar de-a lungul carierei mele, oamenii știu că au existat momente dificile. Nu vreau să fac o scuză din asta. Sunt încă responsabilă pentru acțiunile mele”, a declarat Faye într-un interviu pentru Page Six.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni