• PRO TV
  • Din ce a ajuns să câștige Vali Vijelie mii de euro lunar? Fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” l-a făcut să spună tot

Din ce a ajuns să câștige Vali Vijelie mii de euro lunar? Fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” l-a făcut să spună tot

Din ce a ajuns să câștige Vali Vijelie mii de euro lunar? Fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” l-a făcut să spună tot

Fără doar și poate, Vali Vijelie este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din România, iar melodiile lui sunt cunoscute de foarte mulți conaționali.

Ajuns la 54 de ani, vârstă pe care abia a împlinit-o zilele trecute, celebrul cântăreț și-a amintit ce i-a spus tatăl său pe vremea când s-a apucat de muzică.

Invitat în podcastul găzduit de Mara Bănică, fostă concurentă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Vali Vijelie a dezvăluit că a ajuns să câștige mii de euro lunar după ce și-a investit banii pe care i-a câștigat din muzică.

Potrivit celor spuse de manelist, tatăl său l-a învățat să cumpere apartamente pe care să le închirieze apoi, pentru a avea un venit constant și după ce renunță să mai cânte.

„Eu mă gândeam tot timpul la ce tata mi-a spus: «Ai grijă ce faci în viață. Vinde vecinul de jos, cumpără tu»! Eu, în loc să mă duc să cumpăr apartament, m-am dus și am luat mașină. Mi-a zis tata: «Ai bani, cumpără»! I-am zis: «Ce să fac cu atâtea case?».

Am crescut mai mare, m-am căsătorit, fiind cu Carmen. Tata avea o vorbă. «Orice cal ajunge gloabă»! Am zis că trebuie să fac și eu ceva, când îmbătrânesc și nu mai pot, măcar să-mi vină și mie 100 de dolari. Am făcut eu socoteală, atunci am zis că 100 de dolari îmi ajung și de mâncare. «Dar dacă îmi vin 3.000 de dolari?»”, a spus Vali Vijelie pe YouTube.

foto: YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni