• PRO TV
  • Fiica Andei Adam îl dă de gol pe Yosif Mohaci. Cum se înțelege aceasta cu tatăl vitreg, de fapt: „E miștocar”

Fiica Andei Adam îl dă de gol pe Yosif Mohaci. Cum se înțelege aceasta cu tatăl vitreg, de fapt: „E miștocar”

Fiica Andei Adam îl dă de gol pe Yosif Mohaci. Cum se înțelege aceasta cu tatăl vitreg, de fapt: „E miștocar”

În urmă cu un an și jumătate, Anda Adam și Yosif Mohaci s-au cununat civil, iar cununia religioasă au făcut-o în urmă cu doar câteva săptămâni, la finalul lunii iunie. Recent, fiica artistei a dezvăluit cum se înțelege cu Yosif Mohaci, tatăl ei vitreg.

Gallery

Fiica Andei Adam a fost mai sinceră ca niciodată și a povestit cum se înțelege cu Yosif Mohaci, tatăl său vitreg. Tânăra și soțul artistei au o legătură specială și se înțeleg de minune.

Fiica Andei Adam și Yosif Mohaci se înțeleg de minune

Yosif Mohaci are un copil dintr-o relație anterioară, iar acest lucru a făcut foarte ușoară apropierea sa de fiica Andei Adam. Acest lucru s-a întâmplat destul de repede, iar cei doi se înțeleg de minune.

În ziua nunții, fiica Andei Adam a oferit câteva detalii despre relația cu tatăl ei vitreg, precizând că este o persoană mereu pusă pe glume, care îi ridică moralul.

Citește și:

„Mă înțeleg bine (cu Yosif Mohaci – n. red.). E miștocar. Eu îl strig miștocarul. Eram la mare, mă jucam cu niște prieteni și mi-a intrat o așchie în picior. Eu mă chinuiam cu mami să o scot, plângeam, și el tot făcea mișto de mine. M-a făcut să râd. E mereu pus pe glume”, a povestit fiica Andrei Adam, în cadrul unei interviu online

Yosif Mohaci are un copil dintr-o relație anterioară

Înainte de nunta cu Anda Adam, Yosif Mohaci a fost însurat cu Ioana, femeia care i-a dăruit o fiică, Nicole, în vârstă de opt ani. Ioana și Yosif și-au unit destinele în Cipru, în orașul Limassol, în cadrul unei ceremonii impresionante, realizate chiar pe plajă.

Citește și:

​Petrecerea de nuntă nu a fost nici ea mai prejos, iar invitații, alături de cei doi însurăței, s-au distrat la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Cipru.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni