• PRO TV
  • Cutremurător! Care au fost ultimele cuvinte rostite de Maria, tânăra de 19 ani sfâșiată de urs pe traseul Jepii Mici: „Era îngrozită, țipa...”

Cutremurător! Care au fost ultimele cuvinte rostite de Maria, tânăra de 19 ani sfâșiată de urs pe traseul Jepii Mici: „Era îngrozită, țipa...”

Cutremurător! Care au fost ultimele cuvinte rostite de Maria, tânăra de 19 ani sfâșiată de urs pe traseul Jepii Mici: „Era îngrozită, țipa...”

Noi detalii terifiante în cazul Mariei, tânăra de 19 ani sfâșiată de urs pe traseul Jepii Mici! Tragedia s-a produs în timp ce dispecerii 112 se aflau în telefon atât cu victima, cât și cu prietenul ei care sunase pentru ajutor. Iată care au fost ultimele cuvinte rostite de aceasta!

Gallery

​O tragedie fără margini a avut loc recent pe traseul Jepii Mici, Valea Prahovei. Maria Diana, o tânără de doar 19 ani care abia ce absolvise liceul, se afla în drumeție alături de iubitul său, moment în care, dintr-o dată, au început să fie urmăriți de un urs.

Băiatul a sunat imediat la numărul unic de urgențe 112 spunând că atât el, cât și partenera sa, sunt îngroziți de ceea ce s-ar putea întâmpla. În paralel, fata de 19 ani se afla și ea în telefon cu dispecerul de serviciu, potrivit digi24.ro.

„Dispecerul de serviciu le-a dat câteva sfaturi utile, cum să se comporte în prezența ursului. Ei au urmat sfaturile, dar din păcate nu au scăpat de prezența animalului sălbatic", a declarat Dan Banu, șeful Salvamont Prahova, conform sursei amintite.

Salvatorii, care au auzit în timp real tot ce se întâmpla cu Maria, au rămas profund marcați de tragedie.

„Era îngrozită... vă dați seama, țipa: 'Ursul se apropie din ce în ce mai amenințător!

Totul s-a derulat în direct, dispecerul 112 era în telefon și tânărul striga că sunt atacați de urs și că a luat fata. A fost ceva groaznic!

Ne-a spus că ursul a prins-o pe fată de un picior și o trage după el și, la un moment dat, nu a mai văzut ce a făcut cu ea.

Din potecă, ursul a târât-o și a aruncat-o la 120 de metri în firul văii”, a mai spus șeful Salvamont Prahova pentru sursa menționată mai sus

Iubitul Mariei, fata ucisă de urs pe un traseu din Masivul Bucegi, dezvăluiri sfâșietoare

Tânărul, aflat încă în stare de șoc, a făcut primele mărturisiri și a spus că, inițial, plănuise un at traseu, însă Diana a insistat să meargă pe Jepii Mici, schimbare care avea să se transforme într-un coșmar.

Pe drum, un urs a atacat-o pe fată și a împins-o într-o râpă adâncă din care nu mai avea să iasă cu viață. Prietenul său, martor la scena cumplită, a sunat imediat autoritățile și a încercat să gonească animalul sălbatic, însă fără succes. Salvatorii s-au deplasat imediat la locul incidentului , dar pentru Diana a fost prea târziu. Rănile provocate de urs i-au adus sfârșitul.

„Inițial am vrut altceva, dar ea a zis să facem traseul ăsta, am zis că urcăm la cascadă, să avem o după amiază minunată. A fost neașteptat, am încercat să sperii ursul, dar nenorocirea s-a întâmplat. Preferam să fiu eu”, a spus iubitul Dianei, potrivit știrileprotv.ro.

Foto: Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni