• PRO TV
  • Surpriză de proporții pentru Irinuca. Fiica lui Columbeanu a revăzut una dintre cele mai importante persoane din viața ei, la întoarcerea în România: „Te iubesc”

Surpriză de proporții pentru Irinuca. Fiica lui Columbeanu a revăzut una dintre cele mai importante persoane din viața ei, la întoarcerea în România: „Te iubesc”

Surpriză de proporții pentru Irinuca. Fiica lui Columbeanu a revăzut una dintre cele mai importante persoane din viața ei, la întoarcerea în România: „Te iubesc”

Irina Columbeanu s-a bucurat de o vacanță de vis în România, unde nu s-a revăzut doar cu Irinel Columbeanu și cu Monica Gabor, dar s-a întâlnit și cu alte persoane care i-au marcat primele luni de viață.

Gallery

Recent, Irina Columbeanu s-a întâlnit cu o persoană care i-a fost alături mult timp, zi și noapte, și care a avut un rol semnificativ în creșterea ei, chiar din primele săptămâni de viață. Chiar dacă, de șase ani, a plecat în America, Irinuca nu a uitat-o și i-a făcut o vizită.

Revedere emoționantă între Irina Columbeanu și bona ei

În anul 2007, după doar câteva luni de când se născuse, Irinel Columbeanu și Monica Gabor au angajat o bonă, care să îi ajute în creșterea Irinucăi. Aceasta a fost alături de Irinuca doar nouă luni, însă nu a uitat-o pe fiica fostului milionar, cu care a avut un schimb de replici, în urmă cu scurt timp.

Citește și:

​Revenită în România, Irinuca și-a dorit să o vadă după atâția ani, iar cele două au reușit să se întâlnească. Cristina Mîndru a recunoscut că Irina Columbeanu a fost specială pentru ea, din toate punctele de vedere, dar și că i-a fost foarte greu în momentul în care a trebuit să își dea demisia și să plece de lângă ea.   

„Crezi sau nu , tu esti prima mea iubire pura si sincera!! am suferit mult cand a trebuit sa plec de langa tine❤️ Ma bucur sa te intalnesc dupa atatia ani lafel de pura dulce si gingasa❤️ Te iubesc”, a fost mesajul postat de aceasta, pe rețelele de socializare.

Irina Columbeanu i-a mulțumit celei care a avut grijă de ea în primele luni

Chiar dacă, la vârsta aceea, nu înțelegea ce se întâmplă și nici măcar nu și-o mai amintea, Irinuca a vrut să o vadă și să îi mulțumească pentru tot ceea ce a făcut pentru ea.

Citește și:

„Mă bucur ca tu ai fost alături de mine de când eram un bebe mic mic. îți mulțumesc ca ai avut grijă de mine și sunt foarte fericită ca ne-am revăzut”, a fost comentariul lăsat de Irinuca fostei sale bone.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni