• PRO TV
  • Sora Ronei Hartner, experiență paranormală la opt luni de la moartea cântăreței! Ce semn a primit Rinda: „Ca din nimic a apărut”

Sora Ronei Hartner, experiență paranormală la opt luni de la moartea cântăreței! Ce semn a primit Rinda: „Ca din nimic a apărut”

Sora Ronei Hartner, experiență paranormală la opt luni de la moartea cântăreței! Ce semn a primit Rinda: „Ca din nimic a apărut”

Rinda Hartner a avut parte de o experiență cel puțin bizară, la doar opt luni de la moartea regretatei artiste.

Gallery

​Rona Hartner s-a stins din viață pe data de 23 noiembrie, la vârsta de 50 de ani, după o lungă și grea luptă cu cancerul. În urma sa a lăsat multă suferință atât în rândul familiei, cât și în rândul celor care au apreciat-o de-a lungul timpului.

Sora cântăreței, care suferă enorm și în prezent, a avut parte de o experiență cel puțin ciudată după moartea acesteia. Rinda Hartner este convinsă că între ea și regretata artistă există în continuare o legătură specială, dovadă fiind semnele pe care le primește încă de la trecerea în neființă a Ronei.

În perioada sărbătorilor pascale, Rinda se afla în Franța, iar la un moment dat, în timpul unei plimbări, i-a ieșit în cale o femeie. Aceasta i-a recomandat să viziteze Notre Dame Du Cap Falcon, acolo unde obișnuia să cânte o femeie frumoasă, care din păcate a decedat. Rinda s-a gândit, imediat, la sora sa.

„De la înmormântarea Ronei, s-au mai întâmplat anumite lucruri bizare, ca semn de la ea. Îmi amintesc că, de Paște, când m-am dus în Franța, ca să o vizitez pe mama, am decis să ies cu un prieten de familie și să ne plimbăm prin locurile unde Rona obișnuia să facă plajă. Era pustiu pe stradă, nici picior de om, nici păsările nu cântau.

Ne-am dus spre stația de autobuz și, ca din pământ, ca din nimic, a apărut o doamnă, mai în vârstă, care ne-a întrebat unde mergem. Ne-a recomandat brusc să vizităm Notre Dame Du Cap Falcon, unde există și un loc de rugăciune, o capelă, și unde cerul se împreunează cu marea. Acolo e și un loc de reculegere pentru cei care au murit departe de casă.

Ne-a zis că, acolo, în capelă, cândva, cânta o fată tare frumoasă, care a murit anul trecut. Era vorba chiar despre sora mea, îi știa și numele.

Sunt convinsă că Rona ne-a trimis acolo, că a fost un semn de la ea, ca să-i facem un loc de reculegere, unde francezii să se poată ruga, dar și fiica ei, Sumayla, care stând tot în Franța, ajunge rar la cimitirul Bellu Catolic, din București, este este înmormântată”, a povestit Rinda Hartner, potrivit click.ro.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni