• PRO TV
  • Larisa Popa a făcut senzație în costum de baie. Focoasa brunetă a atras toate privirile la piscină cu formele sale: „Te iau de nevastă”

Larisa Popa a făcut senzație în costum de baie. Focoasa brunetă a atras toate privirile la piscină cu formele sale: „Te iau de nevastă”

Larisa Popa a făcut senzație în costum de baie. Focoasa brunetă a atras toate privirile la piscină cu formele sale: „Te iau de nevastă”

Larisa Popa are apariții din ce în ce mai îndrăznețe pe rețelele de socializare, asta de când temperaturile au crescut simțitor. În ultimele zile, fosta manageră a lui Pescobar apar în ipostazii care mai de care mai provocatoare, iar bărații nu se mai opresc din a o admira.

Gallery

Zilele trecute, Larisa Popa a încins imaginația bărbaților, după ce a postat o filmare, în care apare într-un costum de baie. Fosta manageră a tavernelor și-a etalat formele într-un costum de baie negru, în timp ce stătea la o piscina.

Larisa Popa, sexy în costum de baie, la piscină

Cei care o urmăresc pe Larisa Popa pe rețelele de socializare știu cât este aceasta de atentă la modul în care arată și, în fiecare zi, se bucură de aprecierile venite din partea fanilor, în special de cele venite din partea bărbaților.

Citește și:

​Acest lucru s-a întâmplat și recent, când Larisa a uitat de inhibiții și a apărut, în mediul online, într-un costum de baie negru. Comentariile au fost pe măsura apariției sale, care a stârnit aprecieri în rândul bărbaților, dar și gelozie în rândul femeilor (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Larisa Popa neagă orice relație amoroasă cu Pescobar

Larisa a lucrat pentru Pescobar aproximativ zece ani și, în ultimii ani, s-a tot spus că cei doi ar fi avut o relație. Fără doar și poate, aceasta a fost angajata lui favorită, iar ea a recunoscut că s-au înțeles foarte bine, fără niciun fel de probleme.

Cu toate acestea, în urmă cu nu foarte mult timp, Larisa Popa a mărturisit că, între ea și Pescobar, nu s-a întâmplat nimic, dând de înțeles că l-a cunoscut într-o manieră care nu a făcut-o să își dorească să existe, între ei, mai mult decât o relație strict profesională.

Citește și:

„Noi am fost prieteni. Nu mi-ar fi plăcut să fi fost iubita sau soția lui, pentru că l-am cunoscut altfel, din altă perspectivă și nu am vrut niciodată să îmbin iubirea cu munca. Eu zic că nu e bine să le amesteci. Dacă cineva face asta, să ne povestească și nouă cum e”, a spus Larisa.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni