• PRO TV
  • Bogdan Vlădău, reacție după ce Gina Chirilă ar fi dat de înțeles că s-au despărțit! Mesajul transmis în mediul online: „Nu îți vinzi sufletul”

Bogdan Vlădău, reacție după ce Gina Chirilă ar fi dat de înțeles că s-au despărțit! Mesajul transmis în mediul online: „Nu îți vinzi sufletul”

Bogdan Vlădău, reacție după ce Gina Chirilă ar fi dat de înțeles că s-au despărțit! Mesajul transmis în mediul online: „Nu îți vinzi sufletul”

Gina Chirilă a șters pozele pe care le avea cu soțul său pe rețelele de socializare, dând de înțeles că există probleme în căsnicia lor. La scurt timp după, Bogdan Vlădău a reacționat și a transmis un mesaj clar celor care îl urmăresc.

Gallery

​Bogdan Vlădău și Gina Chirilă formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din lumea mondenă românească încă din anul 2017, când au decis să își unească destinele în fața lui Dumnezeu.

Discreți de fel, cei doi au ales să nu își expună prea mult viața personală, dând totodată impresia că au o viață perfectă, lipsită de griji și neînțelegeri. Totul s-a schimbat în viziunea celor care îi urmăresc atunci când fotomodelul a șters pozele pe care le avea cu soțul său pe rețelele de socializare.

Mai mult, în urmă cu doar câteva zile, Gina Chirilă a postat un mesaj controversat pe TikTok, iar internauții au intrat imediat la bănuieli.

„Poate că în alt univers l-aș fi lovit în față pentru lipsă de respect”, a scris Gina Chirilă pe TikTok.

Bogdan Vlădău, reacție după mesajul Ginei Chirilă 

După doar câteva zile de la mesajul Ginei Chirilă, Bogdan Vlădău a transmis și el câteva rânduri, care au stârnit și mai multe zvonuri legate de separare.

Până la acest moment, Gina Chirilă și Bogdan Vlădău nu au oferit declarații oficiale despre ceea ce se întâmplă în căsnicia lor.

„Îți ia puțin mai mult pentru că tu nu minți, nu folosești oameni, nu înșeli, nu manipulezi sau nu își vinzi sufletul”, a scris Bogdan Vlădău pe Instagram.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni