• PRO TV
  • Cristian Țânțăreanu şi-a cumpărat apartamente de lux în Mamaia:"N-am bani de hotel, sunt pensionar, de unde bani?"

Cristian Țânțăreanu şi-a cumpărat apartamente de lux în Mamaia:"N-am bani de hotel, sunt pensionar, de unde bani?"

Cristian Țânțăreanu şi-a cumpărat apartamente de lux în Mamaia:"N-am bani de hotel, sunt pensionar, de unde bani?"

Milionarul Cristian Țânțăreanu, regele petrecerilor cu femei, a investit în imobiliare la malul Mării Negre.

Omul de afaceri, în vârstă de 80 de ani, a dezvăluit că și-a achiziționat trei apartamente în stațiunea de lux Mamaia Nord. Excentricul milionar a plătit 390.000 de euro pe cele trei apartamente din Mamaia Nord, dar susține că le-a plătit în rate.

„Vara, mergem la mare, o dată pe săptămână, avem acolo trei apartamente, la Mamaia Nord, dar nu merg și prin discotecile din zonă. Venim când vrem, plecăm când vrem. N-am bani de hotel, sunt pensionar, de unde bani? Stau în casa mea, în lucrurile mele. Eu cu fiul meu am achiziționat 3 apartamente, cu două camere, cu sufragerie, bucătărie și dormitor, avem și parcare.

Au făcut treabă bună constructorii, îmi place lucrarea. Am plătit câte 130.000 de euro, pentru fiecare apartament, le-am luat în rate. Le-am aranjat, le-am mobilat, mergem acolo cu familia, este strict pentru noi. Nenorocirea e că eu cu soția apucăm liber numai în cursul săptămânii, în rest, vin copiii cu nepoții, cu prietenii”, a declarat Cristian Țânțăreanu, pentru click.ro.

Omul de afaceri a precizat că nu vrea să le închirieze turiștilor în sezonul estival: „Doamne ferește, nu bag pe nimeni, în aceste trei apartamente, nu le închiriez, deși sunt și turiști de treabă! Nu vreau să-mi distrugă munca vreun aurolac, nu știi cine îți intră în casă, te mai alegi și cu pagubă”.

În urmă cu mai mulți ani de zile, milionarul a fost diagnosticat cu cancer. Cristian Țânțăreanu a urmat un tratament, iar acum anunță că e vindecat, chiar dacă ia zilnic pastile.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni