• PRO TV
  • Florin Piersic, declarații după externarea din spital: "Fac recuperare!" Când se întoarce pe scenă

Florin Piersic, declarații după externarea din spital: "Fac recuperare!" Când se întoarce pe scenă

Florin Piersic, declarații după externarea din spital: "Fac recuperare!" Când se întoarce pe scenă

​Florin Piersic, unul dintre cei mai mari actori din România, a trecut printr-o mare cumpănă, din cauza problemelor de sănătate pe care le are.

Recent, maestrul Florin Piersic a fost externat din spital și a dat noi detalii despre starea sa de sănătate.

Florin Piersc a fost tratat în patru spitale într-o lună, iar prima unitate la care a ajuns a fost Spitalul Militar din Cluj, pe data de 17 aprilie. Actorul în vârstă de 88 de ani a vorbit despre starea sa de sănătate după externare, declarând că se află într-un proces de recuperare la o clinică privată.

Florin Piersic susține că se simte bine, dar are nevoie de timp pentru a se recupera complet în urma intervențiilor chirurgicale suferite.

”Mă simt mai bine. Fac antrenamente cu piciorul”

Maestrul face în continuare recuperare la o clinică privată pentru a grăbi procesul vindecării și își dorește ca din toamna să se întoarcă pe scena teatrului.

”Mă simt mai bine. Fac antrenamente cu piciorul. E bine! Fac recuperare. Da, da. Dacă eram în formă nu îți mai spuneam că fac recuperare. Îți spuneam că nu mai fac nimic, sunt bine. Dar mai fac recuperare. Mai am nevoie să fac recuperare, asta e… ca să merg bine. (…) Eu nu sunt la Cluj acum. Sunt la un spital care nu este nici în București, nici în Cluj. O clinică de recuperare care este în altă parte.”, a spus Florin Piersic la Romania TV.

"Mărgelatul" prevede revenirea pe scenă în toamnă, după ce va merge mai ușor: ”Pe scenă nu mă revedeți pentru că acum este concediu la teatre. Numai cine joacă… e dement, pe căldurile astea grozave. Suntem în iulie. August, poate… în septembrie, octombrie o să fiu pe scenă dacă recuperarea merge bine și merg frumos”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni