• PRO TV
  • Cum arată prima Miss AI din lume! Reprezentanta României este în top 10 frumuseți generate de Inteligența Artificială

Cum arată prima Miss AI din lume! Reprezentanta României este în top 10 frumuseți generate de Inteligența Artificială

Cum arată prima Miss AI din lume! Reprezentanta României este în top 10 frumuseți generate de Inteligența Artificială

Un concurs de frumusețe atipic și-a desemnat recent câștigătoarea! Kenza Layli din Maroc a fost încoronată prima Miss AI din lume. „Chiar dacă nu simt emoții ca oamenii, sunt cu adevărat încântată de această reușită”, a spus modelul generat de Inteligența Artificială într-un interviu.

Gallery

​Prima Miss AI din lume este o activistă din Maroc, care poartă hijab. Râvnita coroană este însoțită și de un premiu de 20.000 de dolari pentru creatorii AI, scrie New York Post.  (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

„Dorința mea a fost întotdeauna să prezint cu mândrie cultura marocană, oferind în același timp o valoare adăugată urmăritorilor mei în mai multe domenii”, a declarat Kenza Layli, care este disponibilă 24/7 pentru a interacționa cu cei peste 194.000 de abonați social media în șapte limbi diferite.

Creatoarea lui Kenza Layli este Meriam Bessa, în vârstă de 40 de ani, din Casablanca. Finisajele meticuloase, hiperrealismul, personalitatea ei și modul în care abordează probleme reale din lume au fost ajutat-o pe Kenza să iasă învingătoare în competiția frumuseților generate de Inteligența Artificială.

Kenza Layli a avut o concurență acerbă în cadrul competiției la care au fost înscrise femei generate de Inteligența Artificială (AI). 1.500 de creatori AI din țări precum SUA, India, Japonia, Coreea de Sud și Portugalia s-au înscris în competiție.

Cele 10 finaliste au fost alese de un juriu care pe baza a trei criterii: realism, tehnologie și impactul în social media.

Pe locul 2 s-a clasat Lalina Valina, o franțuzoaică drăguță care își încântă cei peste 117.000 de fani de pe Instagram cu citate despre viață și bunătate, și Olivia C., o tânără globetrotter din Portugalia.

Cum arată Aiyana, reprezentanta României

Printre cele zece finaliste se numără Aiyana Rainbow, un model AI creat de o echipă din România.

„Aiyana este o voce pentru acceptarea LGBT, promovând dragostea și diversitatea în toate formele sale. Ea pleadează pentru egalitate și înțelegere. Aiyana reprezintă o lume în care fiecare voce este auzită și apreciată, promovând empatia și respectul pentru toți”, au explicat creatorii AI din România.

Pe contul de Instagram, Aiyana are peste 5.300 de urmăritori. (Vezi imagini cu modelul virtual în GALERIA FOTO de mai sus)

Fotografii: Instagram  @waicas  (World AI Creator Awards )

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni