• PRO TV
  • Daniel Pavel și Ana Maria Pop au ales numele fetiței. Proaspeții însurăței abia așteaptă să devină părinți: „Trimitem în Univers gândul acesta”

Daniel Pavel și Ana Maria Pop au ales numele fetiței. Proaspeții însurăței abia așteaptă să devină părinți: „Trimitem în Univers gândul acesta”

Daniel Pavel și Ana Maria Pop au ales numele fetiței. Proaspeții însurăței abia așteaptă să devină părinți: „Trimitem în Univers gândul acesta”

Daniel Pavel și Ana Maria Pop au devenit soț și soție la începutul lunii iunie și, deja, se gândesc la copii. Cei doi își doresc să întemeieze o familie în adevăratul sens al cuvântului și să aibă o fetiță.

 

Gallery

Abia au spus „da” în fața ofițerului de stare civilă, că Daniel Pavel și Ana Maria Pop vor să aibă un copil. Prezentatorul ”Survivor” și soția sa se pregătesc pentru momentul în care vor deveni părinți și speră ca acest lucru să se întâmple cât mai repede.

Daniel Pavel și Ana Maria Pop vor să aibă un copil

Recent, în cadrul unui interviu acordat pentru Cancan, Ana Maria Pop și Daniel Pavel au mărturisit că se gândesc foarte mult la familia pe care și-o vor întemeia. Deși se vor bucura indiferent de sexul copilului, cei doi au mărturisit că înclină balanța către o fetiță.

Citește și:

„Noi creionăm foarte mult și trimitem în Univers gândul acesta, dar o să primim băiat sau fetiță”, a spus Daniel Pavel, în timp ce soția sa a adăugat că și-ar dori, mai mult, o fetiță: „Orice ar fi, să fie sănătos, dar, într-adevăr, mi-aș dori foarte mult o fetiță”.

Ana Maria Pop vrea să criogeneze buchetul de la nuntă

După nuntă, Ana Maria Pop a avut o idee cel puțin interesantă, dorindu-și să păstreze buchetul de mireasă pentru totdeauna. Mai exact, soția lui Daniel Pavel îl va criogena și, în acest fel, îl va păstra fără probleme, de aici înainte.

„Vreau să-l criogenez și să-l păstrez. Va fi unul cam la fel, dar puțin mai mic, ca să poată să-l prindă fetele”, a spus Ana Maria, conform sursei menționate anterior.

Ziua nunții a fost foarte emoționantă pentru ei, în special pentru Ana Maria, care a renunțat la numele ei și l-a luat pe cel al prezentatorului.

Citește și:

„A fost cea mai mare emoție. După ce că am plâns intrând pe culoarul acela, către aripi, când a fost să semnez, tremuram, mă ținea Daniel de mână și, până la urmă, am scria Pavel, normal, cu mare mândrie și cu gândul de a duce mai departe energia noastră împreună”, a mai spus aceasta, în cea mai importantă zi din viața ei.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni