• PRO TV
  • Valentin Mihailă și-a vopsit părul blond și a plecat în vacanță. Cum a fost surprins fotbalistul și iubita lui pe insula petrecăreților din Grecia

Valentin Mihailă și-a vopsit părul blond și a plecat în vacanță. Cum a fost surprins fotbalistul și iubita lui pe insula petrecăreților din Grecia

Valentin Mihailă și-a vopsit părul blond și a plecat în vacanță. Cum a fost surprins fotbalistul și iubita lui pe insula petrecăreților din Grecia

Mai mulți dintre jucătorii echipei naționale a României au plecat direct în vacanță după înfrângerea în fața Olandei, la Euro 2024. Valentin Mihăilă, Dennis Man, Horațiu Moldovan și Florin Niță au ales să se relaxeze în Grecia.

Valentin Mihailă și iubita lui, Ami Colhon, au ales Mykonos, cunoscută drept insula petrecăreților, pentru cluburile sale mereu pline de turiști din toate colțurile lumii. 

Cei doi au o relație de câteva luni, dar sunt aproape nedespărțiți. Ami l-a susținut pe Valentin la meciurile din Germania. În vacanța din Grecia, tânăra de 21 de ani și-a etalat silueta fără cusur într-un costum de baie negru. 

​Valentin Mihăilă a apărut cu părul blond. Fotbalistul s-a afișat cu un zâmbet larg, semn că se bucură din plin de aceste zile relaxante de vară, în compania iubitei sale. 


Atât Valentin Mihăilă, cât și Dennis Man vor reveni la Parma la reunirea lotului. Cei doi au pus umărul serios la promovarea echipei în Serie A, scrie adevarul.ro.

Gallery

​Sursă foto: Instagram/ Valentin Mihăilă 

Citește și: 

​Vezi și: România-Olanda, rezumatul meciului 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni