• PRO TV
  • Irinel Columbeanu: "Sincer, nu stiam ce face Monica in America". Vezi AICI ce a mai spus!

Irinel Columbeanu: "Sincer, nu stiam ce face Monica in America". Vezi AICI ce a mai spus!

Irinel Columbeanu: "Sincer, nu stiam ce face Monica in America".<span style="color: rgb(255, 0, 0);"> Vezi AICI ce a mai spus! </span>

La o zi dupa ce au aparut imaginile cu noul iubit al Monicai, Irinel Columbeanu a venit pe Happylica si a vorbit despre noua cucerire a fostei sale sotii. Acesta a marturisit  si cum se simte in aceasta postura de barbat inselata, avand in vedere ca Monica divortat recent de el.

Primul lucru pe care tinut sa-l faca a fost sa-i felicite pe cei care au surprins-o pe Monica cu noul ei iubit in Los Angeles. "Am considerat a fi o datorie morala de a veni aici si de a le multumi. Sincer, nu stiam ce face Monica in America".

Desi acesta s-a vazut  cu ea, chiar in ziua aparitiei pozelor cu chinezul Monicai, cica nu au discutat nimic despre ce este in presa. Dezamagirea mai mare a lui Irinel Columbeanu a fost faptul ca nu a reusit nici a doua oara sa vada faimoasa camera roz a Irinei deoarece Monica nu i-a dat voie fiicei sale sa-si duca tatal in casa mamei.

"Eu ma asteptam sa vad camera pink, dar am vazut doar ceaiul Mr. Pink"
, a spus Irinel.

Intrebat de Artene cand a banuit ca Monica il inseala, acesta a raspuns: "Prima data cand am banuit ca umbla cu cineva a fost pe faimoasa data de 22 decembrie cand m-a anuntat ca nu vom petrece sarbatorile de iarna impreuna, fat ce s-a si intamplat".

Surprinzator si amuzant a fost faptul ca Monica si-a invitat fostul sot, bineinteles, alaturi de Irina in America: "Pe 13 iulie, Monica va pleca din nou in America pentru o prezentare de moda, insa nu stiu daca merg, in fiecare seara ma gandesc la asta", a mai adaugat zambind, domnul Columbeanu.

Cu toate ca Monica umbla cu chinezul de mai bine de sase luni, adica de pe vremea cat inca era casatorita cu Iri`, nu-i poarta pica, ci mai mult ii doreste sa fie cat se poate de fericita.
 





Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni