• PRO TV
  • Cum a început povestea de dragoste dintre Anant Ambani și Radhika Merchant, cuplul care va avea cea mai scumpă nuntă din lume: "A fost dragoste la prima vedere"

Cum a început povestea de dragoste dintre Anant Ambani și Radhika Merchant, cuplul care va avea cea mai scumpă nuntă din lume: "A fost dragoste la prima vedere"

Cum a început povestea de dragoste dintre Anant Ambani și Radhika Merchant, cuplul care va avea cea mai scumpă nuntă din lume: "A fost dragoste la prima vedere"

Cu siguranță foarte multă lume a auzit de cuplul Anant Ambani și Radhika Merchant, care se va bucura în curând de cea mai scumpă nuntă din lume!

Gallery

​Pe rețelele de socializare, acest cuplu a devenit unul dintre cele mai populare și toată lumea așteaptă primele imagini de la nunta lor, care va rămâne în istorie, deoarce se estimează că va costa 100 de milioane de dolari.

Cum s-au cunoscut Anant Ambani și Radhika Merchant?

Anant Ambani și Radhika Merchant s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani și de atunci sunt îndrăgostiți unul de celălalt.

Într-un interviu pentru Vogue, Radhika Merchant a declarat că și-a cunoscut iubitul în timpul unei plimbări cu mașina în 2016. Mireasa a spus că a fost dragoste la prima vedere, deoarece acea primă întâlnire "a aprins ceva special între noi și nu a durat mult până când am început să ne întâlnim".

Cuplul s-a logodit în cadrul unei ceremonii tradiționale fastuoase în ianuarie 2023, la care au participat invitați precum Bill Gates și Mark Zuckerberg. Petrecerea dinaintea nunții a durat trei zile și Rihanna a susținut un concert privat.

Cine sunt mirele și mireasa și ce averi au?

Anant Ambani este cel mai tânăr fiu al lui Mukesh Ambani, președintele Reliance Industries, care este considerat cel mai bogat om din Asia. Viitorul socru al Radhikăi Merchant are o avere estimată la 113,8 miliarde de dolari.
Mirele în vârstă de 29 de ani este absolvent al Universității Brown. În prezent, el este responsabil de conducerea expansiunii sectorului energetic al conglomeratului de familie Reliance Industries.

Radhika Merchant este fiica antreprenorului farmaceutic Viren Merchant, fondator și președinte al Encore Healthcare. În vârstă de 29 de ani, absolventă a Universității din New York, cu o diplomă în științe politice, a făcut și stagii ca consultant în strategie de afaceri. În prezent, ea face parte din consiliul de administrație al Encore Healthcare, alături de sora sa, Anjali.

Dar acestea nu sunt toate abilitățile viitoarei mirese a lui Anant Ambani, deoarece tânăra este și dansatoare clasică, absolventă a academiei de dans Shree Nibha Arts din Mumbai.

Cum va fi cea mai scumpă nuntă din lume?

După ce am văzut luxul și averea pe care mirii le-au investit în petrecerea dinaintea nunții, este ușor de imaginat că nunta lui Anant Ambani și Radhika Merchant, care va avea loc pe 12 iulie, va rămâne în istorie ca una dintre cele mai scumpe nunți din lume.

În timpul festivităților dinaintea nunții, mireasa a purtat un veșmânt tradițional hindus auriu care a fost împodobit cu 20.000 de cristale Swarovski, creație a renumitului designer indian Malhotra, așa că ne putem face deja o idee despre măreția ținutei lor de nuntă.

Desigur, mirele și mireasa sunt așteptați să poarte ținute care să atragă privirile și care să pună în valoare frumusețea meșteșugului și a țesăturilor indiene. În egală măsură, ei vor purta piese încărcate de simbolism.

După cum a relatat agenția de presă ANI, cea mai scumpă nuntă din istorie va dura, de asemenea, trei zile, timp în care invitații au fost rugați să poarte un dresscode specific.

Festivitățile vor începe pe 12 iulie cu ceremonia "Shubh Vivaah" sau "nunta de bun augur", unde oaspeții sunt așteptați să vină în ținute "tradiționale indiene".

În timp ce pentru ceremonia "Shubh Aashirwad" sau "binecuvântarea divină" de sâmbătă, oaspeții sunt așteptați să participe în ținute "tradiționale indiene". Oaspeții sunt așteptați să participe în ținută "formală indiană", iar a doua zi, pentru recepție, sunt așteptați să participe într-un dresscode "chic indian".

Nunta cuplului milionar va fi animată de artiști precum Katy Perry, Backstreet Boys și Andrea Bocelli, care au fost prezenți la o croazieră mediteraneană de patru zile pe care cuplul a organizat-o pentru prieteni și familie ca parte a festivităților dinaintea nunții.

Sursa foto:  Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni