• PRO TV
  • Îl recunoști? Transformare surprinzătoare pentru starul care a câștigat Oscarul pentru „cel mai bun actor” și are cei mai frumoși ochi de la Hollywood

Îl recunoști? Transformare surprinzătoare pentru starul care a câștigat Oscarul pentru „cel mai bun actor” și are cei mai frumoși ochi de la Hollywood

Îl recunoști? Transformare surprinzătoare pentru starul care a câștigat Oscarul pentru „cel mai bun actor” și are cei mai frumoși ochi de la Hollywood

Este un munte de talent, fanii din întreaga lume îl adoră și ar putea primi oricând o distincție pentru cei mai frumoși ochi de la Hollywood! Cillian Murprhy, căci despre el este vorba, uimește cu cea mai recentă schimbare de look. Actorul poate fi cu greu recunoscut în filmul „Steve”.

Gallery

​Paparazzii l-au surprins recent pe actorul laureat cu premiul Oscar pe platourile de filmare ale peliculei „Steve”, unde irlandezul joacă rolul unui director care luptă pentru a proteja și a menține integritatea colegiului pe care îl conduce. Filmul este o adaptare a romanului „Shy” al lui Max Porter, iar acțiunea este plasată la mijlocul anilor ’90.

În fotografiile surprinse de paparazzii pe străzile din Bath, Anglia, Cillian Murphy apare în haine ponosite, cu o barbă căruntă și părul grizonant. Oamenii de pe platoul de filmare i-au ținut o umbrelă deasupra capului în timp ce el se urca într-un vehicul. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Producția filmului se va încheia săptămâna aceasta în Marea Britanie. Tim Mielants este cel care regizează filmul. Regizorul belgian a lucrat anterior cu actorul în „Peaky Blinders” și „Small Things Like These”.

CITEȘTE ȘI: 5 motive pentru care nu poți decât să-l iubești pe Cillian Murphy, starul din Oppenheimer

Fanii vor vedea o nouă latură a lui Cillian, cunoscut mai ales pentru rolurile sale ca Tommy Shelby în serialul fenomen „Peaky Blinders” și J. Robert Oppenheimer în „Oppenheimer”, film care a câștigat 7 premii Oscar.

Cillian Murphy revine în rolul care l-a făcut faimos pe tot globul

Îndrăgitul serial s-a încheiat în urmă cu doi ani, odată cu finalul sezonului șase, însă producătorii pregătesc acum un film care va continua povestea gangsterilor din Birmingham.

Recent, creatorul poveștii familiei Shelby le-a făcut o mare bucurie fanilor serialului după ce a confirmat că irlandezul Cillian Murphy va purta din nou embletica bască cu lame de ras în boruri. Mai mult, regizorul a declarat la sfârșitul lunii martie pentru Birmingham World că filmările vor începe în septembrie, așa că sunt șanse mari ca filmul să fie pe marile ecrane până la sfârșitul anului 2025.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni