• PRO TV
  • Elton John, acuzat că a urinat într-un magazin de pantofi! Toți au rămas mască când au văzut ce a făcut artistul după „incident”

Elton John, acuzat că a urinat într-un magazin de pantofi! Toți au rămas mască când au văzut ce a făcut artistul după „incident”

Elton John, acuzat că a urinat într-un magazin de pantofi! Toți au rămas mască când au văzut ce a făcut artistul după „incident”

Aflat în Franța, megastarul Elton John a atras atenția cu un gest cel puțin bizar! Patronul unui magazin de sneakerși l-a acuzat pe artist că a urinat într-o sticlă de plastic, chiar în timp ce se afla la cumpărături!

Elton John, în vârstă de 77 de ani, se afla în sudul Franței, în vacanță, când a decis să intre într-un magazin de pantofi sport. Celebrul artist nu era singur, ci alături de cei doi copii ai săi, Zachary, de 13 ani și Elijah, de 11, dar și cu bodyguardul lor.

La un moment dat, cântărețul l-a rugat pe cel care deține magazinul respectiv să folosească toaleta, însă acest lucru nu i-a fost permis și a găsit o altă soluție. Elton John i-a cerut bodyguardului său să îi aducă o sticlă de plastic, s-a îndepărtat mai apoi de ceilalți clienți și a folosit-o.

Toți din jur au rămas pur și simplu șocați de gestul megastarului, iar proprietarul magazinului a povestit totul cu lux de amănunte, potrivit TMZ.

Ulterior, Elton John i-a ordonat bodyguardului său să aducă un prosop și să curețe mizeria de pe jos.

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, artistul și-a continuat sesiunea de shopping și chiar a făcut o fotografie în magazin, alături de copiii săi.

Foto: Instagram, Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni