• PRO TV
  • Ștefan a murit izbit de tren în Iași! Ce a postat tânărul de 26 de ani pe rețelele de socializare, chiar înainte de tragedie: „Nu plânge...”

Ștefan a murit izbit de tren în Iași! Ce a postat tânărul de 26 de ani pe rețelele de socializare, chiar înainte de tragedie: „Nu plânge...”

Ștefan a murit izbit de tren în Iași! Ce a postat tânărul de 26 de ani pe rețelele de socializare, chiar înainte de tragedie: „Nu plânge...”

Ștefan este tânărul în vârstă de 26 de ani care și-a pierdut viața într-un accident tragic! Băiatul a fost izbit de tren la Iași, în cursul zilei de luni, 8 iulie 2024.

O tragedie fără margini a avut loc la Iași, acolo unde Ștefan, un tânăr în vârstă de doar 26 de ani și-a pierdut viața într-un accident devastator. Băiatul se afla pe calea ferată atunci când a fost lovit de tren, impactul fiind unul fatal. Martorii care au văzut întreaga scenă au sunat de urgență la 112, însă medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața tânărului.

Anchetatorii iau în considerare ipoteza în care Ștefan ar fi vrut să își pună capăt zilelor. Această teorie este accentuată de ultima postare de pe pagina de Facebook a tânărului de 26 de ani, care le-a transmis un mesaj cutremurător prietenilor lui:

„Dacă lupți pentru ceea ce vrei, nu plânge pentru ce ai pierdut”, a fost ultimul mesaj postat de Ștefan.

​Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

„La data de 07 Iulie a.c., în jurul orei 00:10, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași au fost sesizați despre faptul că un tren care circula pe direcția Chișinău-București a accidentat o persoană. La fața locului, a fost identificată victima, un tânăr de 26 de ani, din județul Iași. Din nefericire, în urma impactului, persoana a decedat. Conducătorul locomotivei a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni