• PRO TV
  • Laurențiu Reghecampf întoarce armele către Anamaria Prodan. Antrenorul o acuză pe impresară că a premeditat bătaia de la Snagov: „Nu pot să îmi închipui”

Laurențiu Reghecampf întoarce armele către Anamaria Prodan. Antrenorul o acuză pe impresară că a premeditat bătaia de la Snagov: „Nu pot să îmi închipui”

Laurențiu Reghecampf întoarce armele către Anamaria Prodan. Antrenorul o acuză pe impresară că a premeditat bătaia de la Snagov: „Nu pot să îmi închipui”

În urmă cu doi ani, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au fost protagoniștii unui scandal de zile mari, în plină stradă, atunci când cei doi foști soți s-au luat la bătaie.

Gallery

Acum, Laurențiu Reghecampf întoarce armele către Anamaria Prodan, mărturisind că impresara a premeditat totul, pentru a avea probe importante împotriva lui. Totul s-a întâmplat în fața vilei impresarei din Snagov, în plină stradă.

Anamaria Prodan primește noi acuzații din partea lui Laurențiu Reghecampf 

După altercația în care au fost implicați, fiecare l-a acuzat pe celălalt de violență fizică, însă antrenorul este convins că totul a fost premeditat, deoarece Anamaria Prodan ar fi chemat pe cineva care să filmeze întregul incident.

Mai mult decât atât, bătaia a avut loc cu doar o zi înainte de botezul lui Liam, primul copil pe care Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc l-au avut.

Citește și:

„Anamaria a premeditat asta. Adică regret faptul că eu am ajuns în această situație și nu pot să îmi închipui cum un om, care a stat lângă mine atâția ani și căruia i-am făcut foarte mult bine… eu știu ce am făcut eu, vorbesc de partea sufletească, a putut să regizeze un asemenea lucru, să îmi facă rău. A doua zi, era botezul lui Liam. Să îl aduci pe unul să îl pui în mașină să filmeze, și vezi că întreabă dacă a filmat”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în cadrul unui podcast.

Laurențiu Reghecampf voia să îl vadă pe Bebeto

În cadrul aceluiași podcast, Laurențiu Reghecampf a mărturisit că motivul pentru care se afla, atunci, în Snagov era reprezentat de o vizită pe care o făcuse nașului său. Antrenorul a decis, însă, să îl vadă și pe Bebeto, deoarece trecuse ceva vreme de când nu se mai întâlniseră, însă, lucrurile au decurs în defavoarea lui.

Citește și:

„Am fost să îl văd pe Bebe. Bebe era undeva plecat. Eu am intrat la nașul meu, casa de lângă, prieten foarte apropiat mie. Am stat cu el, am vorbit, am vrut să mă duc spre mașină și, atunci, au venit ei. A coborât, a început să mă înjure. Doar vouam să îl salut pe Bebe. Cu toate că nu trebuia să mă duc eu cu o zi înainte de botez, dar îmi era dor de el, voiam să îl văd”, a mai spus antrenorul.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni