• PRO TV
  • S-a aflat tot adevărul! De ce s-au despărțit, de fapt, Edi Iordănescu și Delia Matache: „Abia ajungeam să ne...”

S-a aflat tot adevărul! De ce s-au despărțit, de fapt, Edi Iordănescu și Delia Matache: „Abia ajungeam să ne...”

S-a aflat tot adevărul! De ce s-au despărțit, de fapt, Edi Iordănescu și Delia Matache: „Abia ajungeam să ne...”

Deși puțini își mai amintesc, Delia Matache și Edi Iordănescu au format un cuplu în urmă cu mai mulți ani, iar selecționerul echipei naționale de fotbal a României a vorbit sincer despre adevăratul motiv al separării.

Gallery

​Delia Matache și Edi Iordănescu au format un cuplu în urmă cu mai mulți ani, însă puțini sunt cei care își aduc aminte de acest lucru. Cu toate că relația celor doi a fost extrem de mediatizată și mulți erau de părere că vor rămâne împreună până la adânci bătrâneți, destinul i-a condus pe alte drumuri.

Selecționerul echipei naționale de fotbal a României a vorbit despre separare și a mărturisit, printre altele, că el a fost cel care a pus punct poveștii de dragoste. Motivele? Se pare că din cauza obligațiilor profesionale ale artistei cei doi nu se puteau vedea prea des, lucru pe care Edi Iordănescu nu îl accepta.

Mai mult decât atât, potrivit click.ro, acesta considera inadecvate ținutele și aparițiile provocatoare ale cântăreței.

„Din partea mea, niciodată nu s-a pus în discuție să ne căsătorim. Nu aș putea să mă însor cu o femeie care are asemenea program și să nu apuc să o văd mai deloc.

Mă gândeam cum ar fi stat lucrurile peste câțiva ani dacă rămâneam împreună. Ea se implica foarte mult în ceea ce făcea, încât abia ajungeam să ne vedem“, a spus Edi Iordănescu.

Foto: Instagram, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni