• PRO TV
  • Ce transformare! Cum arată la 16 ani Knox, fiul Angelinei Jolie cu Brad Pitt. Internauții sunt de părere că e copia fidelă a celebrului său tată

Ce transformare! Cum arată la 16 ani Knox, fiul Angelinei Jolie cu Brad Pitt. Internauții sunt de părere că e copia fidelă a celebrului său tată

Ce transformare! Cum arată la 16 ani Knox, fiul Angelinei Jolie cu Brad Pitt. Internauții sunt de părere că e copia fidelă a celebrului său tată

Este poate cel mai discret copil al fostului cuplu Angelina Jolie – Brad Pitt și spre deosebire de frații săi apare rareori în public. Paparazzii l-au surprins recent pe Knox Jolie-Pit, unul dintre gemenii născuți de Angelina Jolie în iulie 2008, la cumpărături cu mama sa.

Gallery

​În toamna lui 2021, Angelina Jolie pășea mândră pe covorul roșu alături de toți copiii ei la premiera peliculei „Eternals”. A fost una dintre rarele ocazii în care superba actrița și-a pus moștenitorii în lumina reflectoarelor.

Dacă Vivienne vrea să calce pe urmele mamei sale și deja a lucrat cu aceasta la pelicula „The Outsiders”, despre geamănul Knox se știu foarte puține lucruri.

Puștiul care va împlini 16 ani peste câteva zile s-a înălțat peste noapte, iar în cele mai recente imagini surprinse de paparazzi a depășit-o pe mama sa în înălțime.

De la o vârstă fragedă, Knox a fost imaginea fidelă a lui Brad și se pare că așa a rămas până în prezent.

Cu părinți ca Angelina și Brad, Knox nu putea fi decât un tânăr extrem de chipeș, iar internauții care au văzut cele mai recente poze sunt de părere că este copia fidelă a celebrului său tată.

Paparazzii i-au surprins pe Angelina și Knox la un petshop din Los Angeles. Aceștia au ieșit cu mai multe plase de cumpărături pe care le-au pus în portbagajul mașinii. (Vezi cum arată acum Knox în GALERIA FOTO de mai sus)

Născut Knox Léon Jolie-Pitt în 2008, numele adolescentului îi aduce un omagiu bunicului lui Brad, Hal Knox Hillhouse.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni