• PRO TV
  • Livia Eftimie s-a afișat alături de actualul iubit, Spike. Prima imagine postată de brunetă pe o rețea de socializare: „Iert lumea pentru că...”

Livia Eftimie s-a afișat alături de actualul iubit, Spike. Prima imagine postată de brunetă pe o rețea de socializare: „Iert lumea pentru că...”

Livia Eftimie s-a afișat alături de actualul iubit, Spike. Prima imagine postată de brunetă pe o rețea de socializare: „Iert lumea pentru că...”

Livia Eftimie s-a afișat pentru prima dată cu Spike, actualul ei iubit, la aproape un an de la divorț.

Gallery

În ultimul an, Livia Eftimie a fost ținta criticilor în mediul online, asta după ce a început o relație cu cel mai bun prieten al soțului ei. Bruneta și-a făcut curaj și a publica prima fotografie alături de Spike, pe Instagram.

Livia Eftimie, prima fotografie cu Spike

Fosta soție a lui Bordea a fost ținta criticilor în mediul online în ultima perioadă. Recent, Livia Eftimie a publicat prima fotografie cu Spike și un mesaj scurt în care dă de înțeles că nu este afectată de comentariile răutăcioase atâta vreme cât ea și iubitul ei știu adevărul despre relația lor. VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

„Iert lumea pentru că te are pe tine”, a scris Livia Eftimie, pe Instagram.

Citește și:

O urmăritoare i-a transmis un mesaj de susținere Liviei, după ce a fost aspru judecată de internauți, pe motiv că și-a înșelat soțul.

„Dragă Livia,

Știu că nu este ușor să te confrunți cu criticile și judecățile celor din jur atunci când inima ta a ales să iubească ,nu trebuie să explicam viața și mai ales la astfel de persoane ce doar jignesc pentru ca altceva mai bun nu cunosc ,așa le este interiorul lor .Ești o femeie extraordinară, cu un suflet minunat, și vreau să știi cât de mult te admir pentru curajul tău de a-ți deschide inima încă o dată.

Nu lăsa cuvintele dure să îți umbrească bucuria și speranța. Meriți să fii fericită și să trăiești dragostea în toată frumusețea ei. Doar tu cunoști adevăratele tale sentimente și doar tu poți decide ce este mai bine pentru tine. Ai dreptul să-ți urmezi propria fericire și să iubești fără rețineri.

Citește și:

Amintește-ți că ești puternică și demnă de toată dragostea din lume. Cei care te critică nu pot înțelege profunzimea inimii tale și drumul pe care l-ai ales. Fii mândră de tine, de curajul și sensibilitatea ta, și nu uita niciodată cât de specială ești”, este mesajul de susținere pe care Livia l-a primit din partea unei urmăritoare la fotografia cu Spike.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni