• PRO TV
  • Cum arată protestul contabililor din Piața Victoriei! Motivul pentru care economiștii au ieșit în stradă: „De obicei tăcem și înghițim”

Cum arată protestul contabililor din Piața Victoriei! Motivul pentru care economiștii au ieșit în stradă: „De obicei tăcem și înghițim”

Cum arată protestul contabililor din Piața Victoriei! Motivul pentru care economiștii au ieșit în stradă: „De obicei tăcem și înghițim”

Peste 1.500 de persoane - contabili, economiști și antreprenori - au ieșit weekendul acesta în stradă, în Piața Victoriei din Capitală, pentru a protesta față de numeroasele schimbări legislative pe care Guvernul le-a făcut în ultima perioadă.

Gallery

​Este haos în Piața Victoriei din București, după ce mii de contabili, economiști și antreprenori au ieșit în stradă pentru a protesta ultimele schimbări legislative pe care Guvernul le-a aprobat recent. Manifestarea denumită „Fără haos în administrația fiscală” a scos în stradă peste 1.500 de angajați care nu au mai acceptat acțiunile statului român.

Pentru știrileprotv.ro, unul dintre contabilii prezenți la manifestare a oferit o declarație, explicând motivul pentru care a venit până în București:

„Am venit de departe, ne-am trezit devreme ca să venim. La 3. E prima oară când breasla noastră iese puțin la protest, pentru că de obicei tăcem și înghițim, și respectăm legislația. Ne-a ajuns un pic funia la gât și mai ales pentru că depunem foarte multe declarații care au același scop și care nu își ating scopul final.”, a spus el pentru sursa citată. 

Reprezentanții protestatarilor au intrat și la Ministerul Finanțelor, pentru a discuta cu ministrul Marcel Boloș. S-au dus cu dosare cu șină în mâini, în care au pus 60.000 de semnături pentru o petiție privind eliminarea birocrației.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS IMAGINI DE LA PROTESTUL CONTABILILOR

Sursă foto: Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni