• PRO TV
  • Horoscop zilnic 9 iulie 2024. Vărsătorii sunt entuziasmați în plan amoros, Peștii nu trebuie să rateze niște oportunități majore

Horoscop zilnic 9 iulie 2024. Vărsătorii sunt entuziasmați în plan amoros, Peștii nu trebuie să rateze niște oportunități majore

Horoscop zilnic 9 iulie 2024. Vărsătorii sunt entuziasmați în plan amoros, Peștii nu trebuie să rateze niște oportunități majore

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 9 iulie 2024.

Berbec

Astăzi este posibil să faci progrese într-o activitate profesională care stagnase. De asemenea, ești entuziasmat de o idee pe care vrei să o implementezi. Te simți motivat să ai experiențe noi profesionale și să fii în centrul atenției. În planul romantic este posibil să simți o reconectare cu partenerul.

Taur

Astăzi este posibil să te confrunți cu unele probleme din trecut, însă ești deschis să discuți cu cineva apropiat, astfel încât să înțelegi un context familial, să treci mai ușor peste unele emoții, care te răscolesc. Soarele în tranzit prin zodia Rac, respectiv casa comunicării, te conectează la nevoile tale emoționale și vor mai exista momente în care te vei întoarce în trecut.

Gemeni

Astăzi se anunță o zi favorabilă deplasărilor, plimbărilor, întâlnirilor cu prietenii sau rudele. Este o zi bună pentru a stabili contacte. De asemenea, ești inspirat să mergi mai departe într-un proiect sau plan personal. La serviciu ai o putere mare de concentrare și un randament intelectual ridicat.

Rac

Astăzi se anunță o zi favorabilă pentru o negociere privind un contract sau o colaborare. Te poți baza pe experiența și abilitățile tale pentru a obține un câștig semnificativ. De asemenea, ai vești și informații legate de bani, salarizare sau intrarea în posesia unor sume de bani împrumutate.

Leu

Astăzi te simți într-o formă excelentă pentru interacționarea și conectarea cu ceilalți. Dacă ești singur, cunoști pe cineva cu care împărtășești aceleași idealuri și credințe. La serviciu, discuțiile cu colegii te ajută să ieși din zona de confort pentru a aborda perspective noi în activitățile profesionale. În planul relațiilor este un moment favorabil să cucerești pe cineva.

Fecioară

Astăzi poți obține sprijinul unei persoane cu putere de decizie într-o chestiune profesională. Contextul astral de astăzi încurajează comunicarea și interacționarea cu ceilalți, să pui bazele unui proiect, sa faci un plan cu colegii, cu familia sau partenerul.

Balanță

Registrul astral de astăzi te încurajează să înveți, să împărtășești din cunoștințele tale și altora. De asemenea, este posibil să ajungi la o înțelegere într-un context profesional. Un prieten te susține și este un moment favorabil să crezi în ideile și munca ta.

Scorpion

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări de a lega conexiuni cu oameni cu care împărtășești aceleași idei. De asemenea, este un moment bun pentru a îmbunătăți relația cu un prieten, iar tranzitul astral îți aduce o stare de spirit optimistă. Ești entuziasmat de o idee sau un proiect și-ți poți pune potențialul în practică.

Săgetător

Registrul astral de astăzi activează sectorul principiilor, filosofiei de viață, cunoașterii și călătoriilor și poți avea conexiuni cu persoane care să te ajute să-ți pui valoare abilitățile. La serviciu, chiar dacă te confrunți cu viziuni diferite cu ale colegilor, reușiți să ajungeți la o cale comună.

Capricorn

Astăzi ești preocupat să obții un acord sau niște rezultate la un examen, interviu sau prezentare de lucrare/proiect. Dacă ești interesat să începi un proiect de cercetare, studiu, o activitate care implică o analiză mai atentă, ai șansa să identifici resursele necesare pentru a-ți mobiliza energia în vederea atingerii obiectivelor.

Vărsător

Astăzi îți este ușor să ajungi la ceilalți, să comunici deschis și ușor. În cuplu realizezi de importanța cuvintelor și de a acorda mai multă atenție felului în care transmiți mesajele. Dacă ești singur și socializezi mai mult, s-ar putea să fii entuziasmat de o persoană cu care simți că rezonezi.

Pești

Registrul astral de astăzi îți activează casa muncii, iar conversațiile pe teme profesionale pot să iasă în evidență, să înveți lucruri noi, care te vor ajuta pe viitor în proiectele tale. Ai o mare dorință să-ți pui un plan în mișcare. De asemenea, traversezi o zi în care vin oportunități și ar trebui să nu le ratezi.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni