• PRO TV
  • Emilia Ghinescu dezvăluie ce note a luat la BAC fiica sa, Erika Turcu: „Urmează admiterea…”. Mesajul transmis de artistă

Emilia Ghinescu dezvăluie ce note a luat la BAC fiica sa, Erika Turcu: „Urmează admiterea…”. Mesajul transmis de artistă

Emilia Ghinescu dezvăluie ce note a luat la BAC fiica sa, Erika Turcu: „Urmează admiterea…”. Mesajul transmis de artistă

Fiica interpretei de muzică populară Emilia Ghinescu a susținut, anul acesta, Examenul de Bacalaureat, iar mama sa a comunicat deja notele! Iată cum s-a descurcat tânăra!

Gallery

​Emilia Ghinescu are toate motivele să fie mândră! Fiica sa, Erika Turcu, a susținut vara aceasta examenul maturității, iar rezultatele pe care le-a obținut au demonstrat cât de bine s-a pregătit tot anul. Adolescenta a învățat foarte bine, iar mama sa are doar cuvinte de laudă la adresa ei, dovadă fiind chiar mesajul pe care l-a publicat recent în mediul online.

Interpreta de muzică populară a distribuit o imagine cu fiica sa care poartă o robă și o tocă, iar la descriere i-a atașat un mesaj de susținere. Erika Turcu a obținut, la BAC, note maxime, iar mama sa este cât se poate de mândră.

Chiar dacă a trecut cu bine peste această etapă, adolescenta se pregătește acum să facă încă un pas foarte important, acela de a se înscrie și a da admitere la facultate.

„Felicitări, fetița mea de 10! Urmează admiterea… îți țin pumnii și sunt lângă tine!”, a fost mesajul scris de Emilia Ghinescu la fotografia cu fiica sa.

În cadrul unei declarații, Emilia Ghinescu a spus că fata sa se pregătește de admitere la Facultatea de Medicină. Se pare că adolescenta are planuri mari și vrea să devină medic estetician.

„Cea mijlocie, Erika, învață pentru Facultatea de Medicină, anul acesta avem examen, este un examen destul de greu, destul de dificil, dar eu am încredere în ea pentru că este un copil extrem de cuminte și extrem de deștept și inteligent.

Merge pe partea de estetică, însă vom vedea ce se va întâmpla în facultate, pentru că, de regulă, în facultate își cam schimbă opțiunile, iar cel mare are 26 de ani și merge pe partea de IT”, a declarat cântăreața pentru un post TV.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni