• PRO TV
  • Vlăduța Lupău a născut! Ce semnificație are numele pe care i l-a dat celui de-al doilea copil

Vlăduța Lupău a născut! Ce semnificație are numele pe care i l-a dat celui de-al doilea copil

Vlăduța Lupău a născut! Ce semnificație are numele pe care i l-a dat celui de-al doilea copil

Vlăduța Lupău a născut în data de 8 iulie cel de-al doilea copil, un băiețel, căruia i-a dat numele Isaia.

Cântăreața a dat vestea pe pagina de socializare. Vlăduța Lupău a postat un mesaj emoționant, anunțându-și apropiații, dar și comunitatea ei de urmăritori, ce nume a ales pentru băiețel. 

„ISAIA. Bine ai venit pe lumea asta, minune!Ai fost dorit și ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire! De fapt ai venit să o înmulțești toată iubirea care deja era în casa noastră. Să știi ca te așteaptă o lume minunată, minunată dacă tu vei fi bun cu ea… pentru ca Dumnezeu, cel care te-a zidit și te-a trimis în ea, îți dăruiește zile după suflet și după fapte.O să aibă mama grijă, să înțelegi ca totul e cu voia Lui.

Până una alta, vom merge acasă, unde, o altă dragoste mare, să știi ca îți va fi mereu alaturi la bine și la rău toată viața, la fel ca mine și ca tatăl tău… cine?! Fratele tău minunat, IAIR care îți zic sincer te așteaptă să vă jucați cu mașinile și să-i duci avionul acela mare cu motor, elice si “aripe” cum îți tot zicea.

Îmi doresc și am să mă rog mereu să ai o viață ușoară și binecuvânta, dar știu ca nu te vor ocoli nici lacrimile, nici necazurile iar atunci îți promit ca eu voi fi mereu lângă tine și te voi învăța să te ROGI și să LUPȚI pentru bine și toate visurile tale.

Acum cand te-ai născut, știu ca eu sunt lumea ta și atât! Dar știu ca va veni și ziua-n care, cu orice îmbrățișare va fi un strop de îndepărtare. Nu-i nimic, până atunci, de treci prin RAI de treci prin IAD te voi ocroti, te voi iubi cu același drag.

Și închei prin a-ți zice, la fel ca fratelui tău și anume că: îți fac cunoștință cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima. TE IUBESC! semnat, MAMA TA”, a scris interpreta. 

​Ce semnificație are numele Isaia, pe care Vlăduța Lupău i l-a dat celui de-al doilea băiat


Numele de băiat Isaia apare în Bibilie. Cartea lui Isaia este parte a Vechiului Testament și a Tanakhului. Este prima dintre cărțile profetice majore.
Isaia înseamnă "salvarea mea este Dumnezeu", "Domnul mă ajută"

Proorocul Isaia a trăit în Ierusalim, cu șapte secole mai înainte de Hristos.

Gallery

Sursă foto: Instagram/ Vlăduța Lupău 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni